Blog Komik oleh @thesharkox: 2013

Fan Art di kala ketiadaan masa

2 comments
Hai.. Saya agak ke-busy-an sekarang ini.

Sudah kejarangan kekomikan di kelukiskan.

TheSharkomikx sudah di-anak-tiri-kan.

Nah, beberapa fan art yang sempat dibuatkan dan terlebih dahulu di publishkan ke Instagram (@thesharkox) dan juga Fan Page (fb.com.thesharkox)



Selamat berhujung minggu. Selamat menikmati juadah kenduri kahwin

Walimatul Urus

24 comments

Kepada sesiapa yang berada di  kawasan utara, mai la kenuri saya. Mai tu jangan la mai kosong saja, bawak la sekali hadiah peti ais, Aircond dan paling koman pun HDTV jadilah. Saya ni tak memilih sangat bab-bab pemberian orang ni.

Kepada rakan-rakan di Teluk Intan, nanti saya invite lain ya..

TheSharkomikx: Tahun Ular

3 comments


Selamat Tahun Baru Cina yo..

p/s: Terer jugak PM kita berlakon. HAHA

TheSharkox Amal: Feed Asian Orphan

4 comments

Hai.. saya telah join satu kempen untuk mengumpul dana bagi disalurkan kepada sebuah pertubuhan NGO yang menggelarkan diri mereka sebagai Child's Dream yang mana mereka membantu memberikan sumbangan kepada anak-anak yatin sekitar asia.. 

Kempen ini memerlukan saya untuk melukis satu ilustrasi bertemakan Feed Asian Orphan. Aktiviti ini telah disertai oleh beberapa komik blogger dari Msia.

Saya memohon semua friends dalam PAGE TheSharkox ini untuk ke laman ini (www.feedasianorphan.com) dan sila VOTE SEMUA illustrasi yang telah dihantar oleh semua pengkarya. 



Saya tidak memerlukan undian tertinggi kerana ini adalah salah satu cara saya terlibat dalam mlakukan kerja amal.

Cukup sekadar 1 LIKE seorang pun dah ok..hehehe


Terima Kasih kepada Dennis Sim atas usaha murni beliau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...