Blog Komik oleh @thesharkox: 2011

Karekter: @ejamothman dan @azrijohan

17 comments

Ini ialah karekter Ejam Othman (Manchester United) dan Azri Johan (Argentina), pemenang giveaway dari AffanRuslan. Kedua-duanya hensem, tapi kalau nak dibandingkan dengan aku, aku hensem lagi. Affan Ruslan pun hensem jugak, tapi tak capai tahap kehenseman aku. HAHAHAHAHA.

Sepatutnya ada sorang lagi pemenang GA ni, tapi contact dia tak berbalas. Still menunggu beliau. Karekter ni dah siap dari minggu lepas lagi. Nak mintak maaf kepada kedua-duanya pasal lambat gila nak siapkan pasal kekangan masa yang amat sangat. 

p/s: Hmmm..Affan Ruslan dan Ariff Alfian Rosli nama macam nak sama..adakah orang yang sama?

Siapa mahu Give Away Karekter dari TheSharkox.com?

5 comments

Siapa mahu karekter percuma?? Siapa pula yang tidak mahu??? Siapa mahu kena klik imej di bawah untuk penerangan lebih mendalam... Affan Ruslan jadi penganjur, aku jadi penaja..hahaha


OKBai

Tempahan Karakter: Hazwan Danial

3 comments

Tempahan kali ini datangnya dari seorang jejaka bernama Hazwan Danial. Dia siap bagitahu awal-awal jangan letak gambar dia, tapi yang pasti dia ada bibir yang seksi dan ada tahi lalat manis dia antara dagu and bibir dia tu..Hehehehe.. Aku tidak pasti samada dia mempunyai blog atau tidak kerana dia tidak sertakan bersama. So Hazwan Danial, kalau ada blog sila bagitahu, ok?

Sesiapa rasa nak tempah karakter, boleh klik dekat <<SINI>>.

Projek Khas: Malaysia Day Comic Bloggers Unite

12 comments

Hoihoi..

Selamat Malaysia. Ini adalah projek khas yang mengumpulkan beberapa comicblogger yang ada di Malaysia (setakat ini). Aku telah dijemput oleh Jian Goh dari Akiraceo.com melalui Twitter untuk join Malaysia’s Comic & Doodle Bloggers , so aku pun OK join dengan menghantar watak Ayah dalam siri Tanyalah Ayah

Kepada comicblogger lain yang tak sempat nak join, jangan kecik hati kerana ini adalah projek pertama dan selepas ini akan ada banyak projek-projek kolaborasi akan diadakan bagi mereka yang menggunakan niche Komik / Doodle. Boleh apply untuk join di FB Group Malaysia’s Comic & Doodle Bloggers.


Ini adalah senarai comicblogger yang terlibat dalam Projek Malaysia Day ini
Dari kiri ke kanan:

1. Bolehland http://www.bolehland.net
2. Sharkox http://www.thesharkox.com/
3. Theeggyolks http://theeggyolks.blogspot.com/
4. CheeChingy http://cheechingy.com
5. Utarboy http://utarboy.blogspot.com/
6. Pauline http://iknowyoudontgiveadamnaboutmylife.blogspot.com/
7. Ernest http://dontlikethatbro.blogspot.com
8. Kouda Mainframe http://koudamainframe.blogspot.com/
9. MissMorbids http://missmorbids.net/
10. Pek Chek Kia http://pekchekkia.com
11. SolarCrab http://solarcrab.blogspot.com/
12. Akiraceo http://akiraceo.com

Salam Satuuuuuuu... Malaysia!!!

+Credit to Ernest Ng for the full list.

TheSharkox's Wordless Wednesday #15

14 comments

Tawaran Hebat: Aku menjual BlackBerry Curve 8520 Baru+Original+Full Set+1 Tahun waranti+Free 2GB microSD. Hanya RM500. Ini adalah serius. <<Klik sini>>

Tempahan Karakter: Abu Jarir Mustapha

22 comments

Tempahan Karakter kali ini datangnya dari Encik Abu Jarir Mustapha (aku harap nama beliau betul). Encik ni mintak lukis karakter beliau bersama iPad. Senang berurusan dengan beliau kerana beliau dah ada trademark yang sedia ada (berpandukan kepada gambar yang diberi) seperti songkok, cermin mata dan jambang.

Sedikit Info: 
Beliau mengendalikan beberapa minisite dan e-commerce site yang menjual produk fizikal dan produk digitalseperti mudahhamil.comhamilshop.comalatkesuburan.compustakasiber.com dan rahsiaanakpintar.com. Terima Kasih. 

Sesiapa rasa nak tempah karakter, boleh klik dekat <<SINI>>.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...