TheSharkomikx: Apa itu? | Blog Komik oleh @thesharkox

TheSharkomikx: Apa itu?




Baru 2 hari lepas aku tengok kat Buletin Utama, berita seorang baby yang terjatuh terlentang dan soket charger melekat kat belakang kepala dia. Tak sure dari China ke Hong Kong atau Taiwan. Aku google pasal berita ni tak jumpa. Ada siapa-siap tahu?

14 comments:

Azah Skaliskala said... [Reply to comment]

sakitnya kalo tercucuk x_x

Dorky Guy said... [Reply to comment]

aku tengok berita ni... seb baik selamat baby tu... kesian ja.. kena bedah... baby lgi.. haih... cuai btol kau sharkox~ :p

syirah rasid said... [Reply to comment]

ishh kesiannya dia. :(

dahla baby lagi. sobsob

Wadi AR said... [Reply to comment]

lu kene hati hati la jage baby tersebut

cimOt said... [Reply to comment]

charger tepon??ngerinye..

zikeryhassan said... [Reply to comment]

ngeri habis.

mushroom said... [Reply to comment]

aku x taw pape psl cte ni.. hidup lagi ke?

Aujinz said... [Reply to comment]

Gile aaaa... Seriau guaa..

FatihaMedan said... [Reply to comment]

Seram puloksss

FatihaMedan said... [Reply to comment]

Seram puloksss

ParkAir said... [Reply to comment]

Ala dalam citer Matrix tu Keanu Reeves selalu je kena cucuk kat tengkuk ok je.

topo said... [Reply to comment]

perghhh aku tengok berita tu beb.. giler ar -.-

nazha anua said... [Reply to comment]

uih..ipin kalau lembik-lembik je masa puasa ni senanglah nak charge power dia..ada charger melekat dah..:D hehe

Anonymous said... [Reply to comment]

north face outlet
babyliss pro
cheap uggs uk
kevin durant shoes
cheap north face jackets
cheap coach purses
true religion jeans
miu miu bag
canada goose outlet
jimmy choo outlet
canada goose jackets
jordan shoes
canada goose jackets
ray ban sunglasses
uggs clearance
cheap uggs uk
jordan shoes sale
michael kors outlet
air max pas cher
canada goose jacket
coach outlet online
jimmy choo shoes
hollister outlet
marc jacobs outlet
genuine ugg boots
dolce gabbana outlet
jimmy choo outlet
christian louboutin shoes
uggs clearance
juicy couture outlet
air max 2015
juicy couture handbags
uggs sale
mcm handbags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...