Blog Komik oleh @thesharkox: February 2012

Sunday, February 26, 2012

Karekter: MudahAlih.my

14 comments

Ok, snapshot di atas di ambil dari Facebook Page MudahAlih.my. Nampak tu, karekter perempuan comel yang pakai tudung warna oren dan baju kaler hijau tu sambil pegang mobilephone tu? Nampak? Sama tak dengan yang bawah ni? Sama kan?


Mestilah sama pasal budak akulah (@thesharkox) yang buat karakter tu. Hehehe.. Tempahan karakter ini di order oleh pihak MudahAlih.my setelah di-rekemen-kan oleh sesorang. Tidak pasti siapa orang itu tapi yang pasti aku nak ucapkan Terima Kasihlah kepada siapa yang rekemen tu. Pihak MudahAlih.my minta aku lukis 2 karakter, satu lagi karekter lelaki. Lama jugaklah nak menyiapkan tempahan ini akibat kekangan masa. 

Untuk makluman anda, MudahAlih.my merupakan sebuah website yang menjalankan pengiklanan dan penjualan peranti dan gajet terkini seperti handphone, smartphone, tablet dan gajet lain mudah, terus melalui laman mereka. Makna kata, kalau nak cari latest gadjet, boleh terus cari di laman web tersebut. Senang. Untuk review yang lebih handsome, boleh baca di Amanz.my dengan meng-kelik pautan ini

Thanks MudahAlih.my!