TheSharkomikx:Kisah Hari Kekasih Semasa Tahun 2000 | Blog Komik oleh @thesharkox

Tuesday, February 14, 2012

TheSharkomikx:Kisah Hari Kekasih Semasa Tahun 2000



Komik di atas memang takde kaitan pun dengan kisah Hari Kekasih. Saja je aku buat tajuk itu..


11 comments:

missSenget said... [Reply to comment]

semangat gua nk baca entry jiwang..

harommm xde..

ParkAir said... [Reply to comment]

Idea tu hanyut sekali dengan tahi! Ko patut bwk Mac Book Pero sekali dalam jamban.

fina fento said... [Reply to comment]

haha. saya selalu dapat idea time kat atas moto nak pegi/balik keja. jejak kaki ke tanah lupa terus. scumbag brain.

idea semulajadi said... [Reply to comment]

haha~ mmg macam tu da~ saya nama ilham pun slalu xde ilham je~

Wadi AR said... [Reply to comment]

haha

KiN said... [Reply to comment]

masuk toilet bw la pensel ke kapur ke marker ke....ada idea trus conteng kt wall...haha..patut la tandas awam lawa gile wall de...byk sgt idea trkluar....

mendatak hijau said... [Reply to comment]

haruslah nak pegi berak bawak laptop sekali.

ado ke laptop kalis air

syafeika edora said... [Reply to comment]

mende kejadah la time berak nak dpt ilham,, isy..isy,..

Aujinz said... [Reply to comment]

kah kah kah.. lenkali buat macam aku, bawak henpon dalam jamban, apa ape terlintas, terus google

Abang Zam said... [Reply to comment]

abang nak mekbuk pero sepam

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

lain kali time berak bawak notes..ape yg terlintas tulis terus..hahah..