TheSharkomikx: Y U No Give FREE Burger until 15 January 2012? | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, December 14, 2011

TheSharkomikx: Y U No Give FREE Burger until 15 January 2012?


17 comments:

Wadi AR said... [Reply to comment]

berak pon kene bayo 30 posen

theeggyolks said... [Reply to comment]

i also very disappointed >_<

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

kenape M? bukan K ke? ehehe..

besa la org kite ni pantang dgr benda free..kemaen lagi serbu..macam semut hurung gula..aiseh..

merahitujambu said... [Reply to comment]

pergi giant pastu dia bg mkn free tp sample je..ekekeke

javanese DOVE said... [Reply to comment]

BR1M.





KAHKAHKAH.


ftw.

Abang Zam said... [Reply to comment]

segan punya pasal pergi marrybrown pun jadi lah

kahkahkah

Hashira Yusoff said... [Reply to comment]

shame on u la KFC. tgok la kat wall KFC Msia..maki hamun sje..huahuahua..

*

ParkAir said... [Reply to comment]

kawin la, dapat burger.

Haris Khairuddin said... [Reply to comment]

aku dah gune tadi kat kepsi midvalley. mule2 gi jalan U tp dorang kate dah abis. damn giloz baboz..!!

laskar pelangi said... [Reply to comment]

tetibe mekdi ada kat tgn..HAHA

Izzat Aziz said... [Reply to comment]

nilah contoh jenis promosi tak khabar ingat.. kalau dia bagitahu selagi stok masih ada takpe lah juga.. ni tetapkan tarikh, macam lah ciput je yang makan kfc kat malaysia ni.

Hari ni, KFC Malaysia.. FAIL.

Sandokhan said... [Reply to comment]

setuju dengan ParkAir. kahkahkah!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@ParkAir: Komen paling baik pernah aku dapat sejak bukak blog ni..tahniah

Aujinz said... [Reply to comment]

Mekdonel kaa??.. gua ingat Kepsi.. koh koh koh

zuwaidah said... [Reply to comment]

dlm dunia ni mana ada free, kat akhirat pun kena bayar gak kan kankan

cimOt said... [Reply to comment]

nak masuk kubur pon tak free..

Mr Lonely said... [Reply to comment]

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..