Karekter: @ejamothman dan @azrijohan | Blog Komik oleh @thesharkox

Sunday, December 18, 2011

Karekter: @ejamothman dan @azrijohan


Ini ialah karekter Ejam Othman (Manchester United) dan Azri Johan (Argentina), pemenang giveaway dari AffanRuslan. Kedua-duanya hensem, tapi kalau nak dibandingkan dengan aku, aku hensem lagi. Affan Ruslan pun hensem jugak, tapi tak capai tahap kehenseman aku. HAHAHAHAHA.

Sepatutnya ada sorang lagi pemenang GA ni, tapi contact dia tak berbalas. Still menunggu beliau. Karekter ni dah siap dari minggu lepas lagi. Nak mintak maaf kepada kedua-duanya pasal lambat gila nak siapkan pasal kekangan masa yang amat sangat. 

p/s: Hmmm..Affan Ruslan dan Ariff Alfian Rosli nama macam nak sama..adakah orang yang sama?

17 comments:

Aujinz said... [Reply to comment]

Give away apekah bro?..

Aujinz said... [Reply to comment]

okeyh, tak payah jawab.. koh koh koh

Affan said... [Reply to comment]

noharom apa kaitkan aku dgn ariff alfian rosli. hahaha

zikeryhassan said... [Reply to comment]

nak kartun satu. eh.

cikpia said... [Reply to comment]

bila ko nak wat karikatur aku lak?

Mohd Amin Aizuddin said... [Reply to comment]

Duax2 nampak sebijik macam muka diorang..terbaik arr..

Abang Zam said... [Reply to comment]

muka abang tak nak?

Izzat Aziz said... [Reply to comment]

jangan disamakan dua orang itu, nanti kontroversi satu malaysia..haha

merahitujambu said... [Reply to comment]

napa x th pasal ni??kalau x dh join

shark said... [Reply to comment]

laam x singgah cni..
dh jadi kartunis ko yerk.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Abang Zam: berbayarlah abam zam..hehehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@cikpia: bila nak? asal bank in kan duit terus on lukih

ParkAir said... [Reply to comment]

mana karikatur Lisa Sughihani?

azri johan said... [Reply to comment]

thanks sharkox... lawa doh

cimOt said... [Reply to comment]

boooo MU..

hahaha

Paris Lipton said... [Reply to comment]

comel3

Emmet said... [Reply to comment]

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D