Pakej ke Perth 2020 Murah, HANYA RM3490 sahaja! | Blog @thesharkox

Pakej ke Perth 2020 Murah, HANYA RM3490 sahaja!

Aku and Syerry suka gila dengan Australia. Boleh kata setiap 2 tahun, kami akan ke sana. Melbourne will always be favourite no.1, diikuti dengan Perth.Pakej ke Perth 2020 Murah hanya RM3490

As family dengan anak kecil, kami rasa suka dengan Perth. Tak serabut, banyak tempat boleh visit, banyak spot untuk ambil gambar yang mengundang LIKES yang banyak dan cuaca dia tak jauh beza sangat dengan sini.

Biasanya kalu nak pegi Perth secara berjemaah yang ramai ni sebenarnya leceh kalau nak buat style bagpackers.

Contohnya bawak rombongan budak sekolah, rombongan cikgu-cikgu, bawak family yang ramai, bawak bakal keluarga mentua, penat nak handle A-Z. Better ikut pakej.

So, aku ada member yang buat pakej ke Perth 5 hari 4 malam pada harga yang berpatutan. RM3490 ALL IN dari bulan March 2020 sampai ke bulan Ogos 2020.

Semua makan minum, tiket flight pergi balik, transport, accomodation, Malaysian tour guide, Visa semua dah included. Boleh pergi petik buah lagi. Tinggal nak bawa duit shopping saja.

Deposit hanya RM500 per person, baki boleh bayar ansuran setiap bulan, janji semua baki setel 45 hari dari tarikh berlepas. 

Kalau kau atau ada family kau yang nak pergi Perth tanpa pening kepala nak arrange semua benda, bolehlah Whatsapp kat link bawah ni. tekan je, terus ke whatsapp:


Nak tanya-tanya dulu pun boleh.









0 comments:

a3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...