TheSharkomikx: #CLEAN 2.0 | Blog Komik oleh @thesharkox

TheSharkomikx: #CLEAN 2.0

TheSharkomikx:
#CLEAN 2.0






Find out which smartphone suit you  5 types of smartphone to enrich your live  Celcom smartphone


p/s: URL just being upgraded to www.TheSharkox.com. TQ.

16 comments:

syahrilhafiz said... [Reply to comment]

gampangnyewww..hahahaha
macam si kuning DiGi ja aku tengok :D

suhaili sarif said... [Reply to comment]

aku rasakan shark.ko leh apply keja kt senyum kambing r.hahaha
eh ko baik2 tau...takut mana2 blog yg post something related to kuning pun kena tau(ok aku tipu :p)

Afieshot said... [Reply to comment]

huhuhuhu.aiman faham skit je cerita ni.hahahah.memang digi la bro syahril

Dawa said... [Reply to comment]

haha terbaik. silap2 digi saman hishamudin lak nnt. padan muka. haha

clumzycaffein said... [Reply to comment]

Well done. You made my day. LOL!

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

taak kena tangkap ni. clean, bukan bersih. ops

nizamsani said... [Reply to comment]

haha.

adwafarahin said... [Reply to comment]

makhluk kuning
bersih? haha

missSenget said... [Reply to comment]

bos: awak..awak kene tangkap, lepas ni awk xpayah keje da.. makan pakai sume kerajaan tanggung...

wannurfazrini said... [Reply to comment]

benti keje jadi cleaner lagi baguih. haha

ParkAir said... [Reply to comment]

Barangsiapa yang memakai pakaian atau perhiasan bewarna kuning akan ditangkap, hatta spender sekali pun. Ko join ke tak CCleaner ni?

Aujinz said... [Reply to comment]

Keh keh keh..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@syahrilhafiz: bukan macam dah..dah memang ia..haha

@Suhaili: Taknak senyum kambing takat tepek kartun yg sama je..tak mencabar

@Aiman: bagus. kecik2 lagi dah paham..

Dawa: hahahakalau kena saman dengan digi sian la si hisham tu..

@Cc: LOL

@Ayeem: tak kena tangkap kena kerja la maknanya

@Nizam: hoho

@Adwa: hahaha..kuning tu sebenarnya baju hujan

@Senget: Makan dalam penjara memang la free bos, tapi kena bogel dalam tu sejuk tau

@Fadz: hahah..cleaner yg kena bersihkan jalan lepas perarakan tu la kesian..

@parkair: spender kuning ak dah reeady dah

@Aujunz: kohkohkoh..idea dari tweet ko

mushroom said... [Reply to comment]

haha digi jd mangsa

Ahmad Fikrizaman said... [Reply to comment]

wei.. pasaipa tukaq url???? pagerank dah hilang + alexa daripada 600k dah jadi 10juta.. kalau dah reply, tweet mention aku tau..

Anonymous said... [Reply to comment]

north face outlet
babyliss pro
cheap uggs uk
kevin durant shoes
cheap north face jackets
cheap coach purses
true religion jeans
miu miu bag
canada goose outlet
jimmy choo outlet
canada goose jackets
jordan shoes
canada goose jackets
ray ban sunglasses
uggs clearance
cheap uggs uk
jordan shoes sale
michael kors outlet
air max pas cher
canada goose jacket
coach outlet online
jimmy choo shoes
hollister outlet
marc jacobs outlet
genuine ugg boots
dolce gabbana outlet
jimmy choo outlet
christian louboutin shoes
uggs clearance
juicy couture outlet
air max 2015
juicy couture handbags
uggs sale
mcm handbags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...