TheSharkox's Wordless Wednesday #7 | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, July 6, 2011

TheSharkox's Wordless Wednesday #7





The Off Road ATV Challenge is here! The Roller Coaster X-Treme Challenge is back with the Tripl3 Thrill3r Thr3at!  Roller Coaster Fanpage
F&N’s Big Fun Fest is back Come to Bukit Bintang on the 23rd of July and join the biggest dance mob in town! F&N Fanpage
Count the teh tarik glasses to win up to RM1,000 weekly So senang to count, even nenek can win this lah!  Jom TTS Fanpage

48 comments:

meeranamera said... [Reply to comment]

disket dah lapuk... :)

heuheu

meeranamera said... [Reply to comment]

disket dah lapuk... :)

heuheu

QaRr JaliL said... [Reply to comment]

haha..disket da tua..ketinggalan zaman..hye atuk disket..:D

3# wordless wednesday

Hans said... [Reply to comment]

hahahahahahaha
sumpah lawak
style lah
disket aku tak tahu wujud ke tak lagi skrg nih
ekekkeeke

Wordless Wednesday #5

Miss Lady Iena Nazir said... [Reply to comment]

kesian atok disket..
:p

syahrilhafiz said... [Reply to comment]

wakaka,
dia ni la banyak berjasa dulu taw

Shahrul Izwan said... [Reply to comment]

hahaha kesian atuk disket terpinggir sekarang ni! saya xpernah merasa guna disket! serius! hahaha :D

Jemput semua ke : Wordless Wednesday #7

Aujinz said... [Reply to comment]

Disket dah tak guna lagi dah..
nak jolok tang mana pon dah tak tau.. koh koh koh..

mr katok said... [Reply to comment]

haha...olskul dude...osem...haha

Areliff said... [Reply to comment]

skang dah tak pakai disket hu3:) jom terjah sini...
http://www.areliff.com/2011/07/wordless-wednesday-3-pokke.html

syAzAnA said... [Reply to comment]

masuk lagu pun tak lepas. haha

#7 Wordless Wednesday!

amal_fc1303 said... [Reply to comment]

disket sudah lama dilupakan.

►AdamXis◄ said... [Reply to comment]

Assalam...disket masih ada lagi...tp giler mahal skrg...
►Events : WW#2 Wordless Wednessday

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

ada lagi orang pakai?

sniffa93_aznil4eva said... [Reply to comment]

haha. pun boleh.

dulu, disket banyak berjasa..sekarang org tak berapa nak cari dah rasanya..

Fadzmie Mohamad said... [Reply to comment]

Omak ai. Macam dah tak jumpe dah benda ni sekarang. Haha.

# rabu tanpa kata 6 #

wannurfazrini said... [Reply to comment]

haha rare siapa yg pakai ni lagik!

Wan Pai said... [Reply to comment]

Obsolete da.. nice..haha..

WW #5

Adam Idris said... [Reply to comment]

warga emas disket
should we call him atuk?

puan nina said... [Reply to comment]

kikiki atuk disket?lame dah tak pakai kan

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

berlambak lagi disket belum guna yg aku simpan sampai skang..nak guna pun tak tau nak jolok tang mana..haha..;p

❤NazirahMoktar❤ said... [Reply to comment]

wahhh..dah taraf atuk dah disket ni..dulu disket ni la berharga sesgt...kalo x, asignment pon susah nak save.

aiEz said... [Reply to comment]

mmg olskool..tp masih ader yg guna,terutama dkt sekolah2..hehe..:)

Amirez said... [Reply to comment]

ada simpan lagi ke ni. hari tu aku terjumpa disket yg besar punya tu, zaman sekolah rendah dulu haha

NuReLLe said... [Reply to comment]

tingat aku dulu wat kerja rumah akhir tahun save dalam disket..semput2 je...

Fina Fento said... [Reply to comment]

ohhh..sangat nostalgik ini

Hashira Yusoff said... [Reply to comment]

dlu masa kcik2 guna utk tngok matahari.. hehehe. pas2 kena mrah dgn mak gi amek disket dia. XD

--> Wordless Wednesday #3 : Tell me, what does this picture mean to you :)
--> I Hate It When People Have Bad Table Manners! ⊙︿⊙

suffer8zine said... [Reply to comment]

lappy pun dah x de disket drive. nice pix. jom komen juga entri #WW saya http://suffer.frenzyfm.my/2011/07/7-wordless-wednesday.html

cikcahya said... [Reply to comment]

disket semakin dilupakan. hehe :P

entry terbaru : wordless wednesday #5

Kotak Mancis / S_Basri said... [Reply to comment]

ada lagi ke disket zman nie.. pegi cc pon dah tak guna... tambah2 la kat laptop... ermmmm
( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Kotak Mancis / S_Basri: encik, ada cara lain untuk menjana pendapatan menggunakan churp2..tapi jgnlah guna cara seperti yang encik lakukan..

saya rasa cara ini adalah salah dan saya tak rasa pihak churp2 membenarkan cara seperti ini..

harap maklum ya..

suhaili sarif said... [Reply to comment]

hehe..atok disket..layak dapat gelaran datuk ni..bekhidmat lama dan banyak berjasa pd negara.hehe
kuning tetap ade ya?hihi

eh header baru ek

titan said... [Reply to comment]

teringat zaman disket dulu..

~eZmALiZa~ said... [Reply to comment]

dulu suke pakai disket sbb kalerfull..hahha =D

BLADE EDGE said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...


disket yg oldskool..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

fyna said... [Reply to comment]

hehe...tomey lak.
siap ada tongkat bagai.
;)

tomato said... [Reply to comment]

sharkox dah tua nanti ;p

hamzah ian said... [Reply to comment]

laptop aku guna disket lg..

ParkAir said... [Reply to comment]

Mula2 belajar microsoft word dapat sebijik, bangga gila siap balut dengan suratkhabar, taknak bagi virus masuk.

-iXxOrE- said... [Reply to comment]

xde yang dlu, xde la yang sekarang...

Anak Ulu Cheka said... [Reply to comment]

bahaya warna kuning tu= bersih :)

Shahrul Izwan said... [Reply to comment]

disket oh disket! xpernah pakai pun! :D

Entry terkini : Wordless Wednesday #8!

Mr.Bintang said... [Reply to comment]

only 1.44MB ma...x cukup da skrg ni.. hehe..

Adam Roeslani said... [Reply to comment]

Haha. 1.44MB tak layan. 128GB sekarang.

WW #6 - Manipulasi Media

A M E ! said... [Reply to comment]

woww . nice laa . psst , some people outside there might ada yang guna lagi benda nie . HAHA .

Hasan Amran said... [Reply to comment]

Floppy disk....adoi! selalu rosak! Kalau kena magnet....
Dulu kalau takde floppy tak leh format computer....
dulu....

aKuan said... [Reply to comment]

Mcm character robot tua decepticon dlm Tranformers II je..

chenmeinv0 said... [Reply to comment]

lebron james shoes
ralph lauren
christian louboutin paris
michael kors uk
nike soccer shoes
louis vuitton handbags
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
replica watches
calvin klein
20174.20chenjinyan