TheSharkomikx: Tanyalah Ayah (Bhgn. 3) | Blog Komik oleh @thesharkox

TheSharkomikx: Tanyalah Ayah (Bhgn. 3)




Hang Hang Apa? Aku Hang Sharkox..hahaha Pertandingan Foto Hang apa oleh KitKat
Maxis nak bagi TV LCD Full HD. Wowww... boleh tengok movie puas-puas Maxis Home Broadband

25 comments:

meeranamera said... [Reply to comment]

HAHAHAH... cepat jawab ayahnyer!

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

tak sengaja tu kan.. xpe kot..

gadis melayu said... [Reply to comment]

amik ko killer question.. ayah jwb jgn x jwb.. hehehe..

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

haha kecik2 da rosak

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

ayah borek, anak rintik. ngee~

shandye. said... [Reply to comment]

kena mandi semula rasanya. tak sah tuh. entahlah. tak berapa sure.

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Dia mandi wajid utk ape? kehkeh

Atiqah Wadiah said... [Reply to comment]

haha~lawak seyh :D

faa.rosli said... [Reply to comment]

10 taon da mndi wajib??

huish!

Sandokhan said... [Reply to comment]

awal sangat dia baligh tu...LOL

The Sharkox said... [Reply to comment]

persoalan dia bukan pasal mandi wajib, tapi katakanlah seseorang tu terkentut time mandi (mandi biasalah guna shower), batalkah puasa beliau?

jeng jeng jeng

fiza said... [Reply to comment]

xbatal la..truskn pose ye..hehe

Aujinz said... [Reply to comment]

cehhh.. apelah ayah dia nie..
kah kah kah..

KiN said... [Reply to comment]

haha...xbatal yop...

ayah garu2 tu lom mandi wajib ek? hehe

Nobita Sensei said... [Reply to comment]

abang terkentut lalu terkesima.

Ernest Ng said... [Reply to comment]

wah! serious ke terkentut pun boleh batal puasa? banyak yg i tak tau pasal puasa ni lol

anyways, selamat berpuasa bro! :D

dark said... [Reply to comment]

raseny x..

melainkan kentut dalam air..

dlm kes ni,mndi shower,air mengalir...

xbape sure..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ernest Ng: ernest, no lah. U jangan salah sangka. Terkentut ketika berpuasa tak salah, tak batal pun puasa.

Tetapi kalau u sedang dalam swimming pool semasa u sedang berpuasa, then suddenly u terkentut dalam swimming pool itu, itu baru batal puasa.

Sebab? Air boleh masuk ke dalam badan melalui lubang punggung. (sounds funny, but it is real)

Bukan setakat makan atau minum saja boleh batal puasa bro.. ada lagi perkara-perkara lain yang boleh batalkan puasa..

So, dalam karikatur ni, persoalan mengenai adakah batal atau tidak, sudah terjawab oleh komenter2 di atas..

cheers..

try la puasa maaa...

eddy syrol said... [Reply to comment]

tak batal... kompiden... (~_~)

wannurfazrini said... [Reply to comment]

ayah budak ni haha mcm tade ilmu agama je, sedih betul haha :P

zuwaidah said... [Reply to comment]

muka ayah question mark sikit heheheehe

ParkAir said... [Reply to comment]

Owhh baru aku paham, puas aku pikir. Payah lebih daripada soalan add math ko nih.

Dorky Guy said... [Reply to comment]

dia tanya batal mandi wajib ke batal puasa? aku konfius dowh~ bam beng tul~

tikin said... [Reply to comment]

hahaha..genius btOl ank ayah..ekekeke

si macho said... [Reply to comment]

wakakakkaka .bapak dye tu elok jgn jadik org

anak dye pon kemain lgi ,10 tahun mandi wajip mende enta =="


JEMPUT BACA
memang ini saja caranya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...