TheSharkomikx: Terawikh | Blog Komik oleh @thesharkox

Friday, August 5, 2011

TheSharkomikx: Terawikh


26 comments:

Suhaili Sarif said... [Reply to comment]

muka semua x ikhlas.eheeh

ParkAir said... [Reply to comment]

Hehehe setahun sekali beb.. kesian orang tua. ko xpe la gagah perkasa lagi.

Dorky Guy said... [Reply to comment]

dari jauh ingat yang tengah tu imam~ LOL

shandye. said... [Reply to comment]

hari pertama terawikh tahun ni aku dgn gigih dah comelnya pergilah surau dekat dgn rumah aku utk kerjakan solat terawikh.

biasalah. eksaited sbb malam pertama berterawikh.

sedang elok sudah solat sunat dan duduk, masuk seorang lelaki.

felemekkk...

dress up mcm artis kot.

siap bersampin bagai.

like... seriously... its the first night of terawikh kot.

agak-agak la.

me and my friend tak tahan nak bahankan dia.

jahat kan?

Dawa said... [Reply to comment]

hehe. ikhlaskan hati tu penting. nnt sesia je ibadah :)

kacangkelisa said... [Reply to comment]

sama la kebas kaki~~biasa pak imam orang2 tua...selalunya malu gak..orang tua pon lebih kuat dari kita yg muda ni

Aujinz said... [Reply to comment]

Pahala lebih bro..keh keh keh..

Affan said... [Reply to comment]

hahahahahahah.
so true. aku dulu kecik2 imam nak habis baca surah masa rakaat pertama baru angkat takbir, cam haram perangai ahaha

nub said... [Reply to comment]

ketaqq lutut bhaii. haha

tieyka said... [Reply to comment]

lagi kebas dpt lagi byak pahala...

eddy syrol said... [Reply to comment]

dtg rumah aku..imam baca surah2 pendek je....dpt buat smpai 23..huhuhu

sini
SEGMEN PERTAMA EDDY SYROL

hana said... [Reply to comment]

haha..
muka sume x bole bla...
hahha

SyazwanSarawak said... [Reply to comment]

heheh. sabor je la sape solat terawikh lama gila tu

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Affan: haha..aku pun dulu sama jugak buat macam tu

wannurfazrini said... [Reply to comment]

hai tgh sembahyang pun sempat bermonolog dalaman lagi hahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wannurfazrini:jgn kata bermonolog, entah apa benda dipikirkan semua keluar time tu..hehehe

baca dan senyum said... [Reply to comment]

haha macam kena kat muka den sendiri je, hehe

hayra said... [Reply to comment]

macam mana la nak dapat pahala . haihhh-..-

FadzMeera said... [Reply to comment]

hek3...faham2 :)

ama said... [Reply to comment]

heh heh!

selamat berpuasa sharkox :)

Amirez said... [Reply to comment]

yang muda pun boleh terketar2 lutut kalau macam ni hehe.

KiN said... [Reply to comment]

teringat ustaz kt skolah dulu satu rakaat baca cm satu page...mmg sume mmuda lg...tp fikiran time tuh dah kemena sbb bace lama sgt....

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Haahhaha muka semacam sumenya..

afrohead said... [Reply to comment]

secara jujurnya aku mengakau aku selalu berada dalam situasi tersebut. haha

zuwaidah said... [Reply to comment]

ada rasa terhuyung hayang tak hehehehhe

vampire's lovex said... [Reply to comment]

sabr je la..hahaha..kalau aku pon mcm mengamuk la jugak hue hue hue