TheSharkomikx: Jari Hantu. | Blog Komik oleh @thesharkox

Sunday, June 5, 2011

TheSharkomikx: Jari Hantu.

TheSharkomikx:
#Middle Finger

To bloggers who have nothing else better to do, middle finger on your face b*tch!


Arrkk!!! Shah, Prima.. Help me!! Mad dogs bite my hand..!!!


p/s: I love Gambit character from the X-Men Series

Click here to read more on this actor / director with his middle finger issue.
Click here for a tip on "How to Stop Dogs from Biting'.
Click here to watch Prema Yin in action :)
Click here if you want to play 'Throw the poop to this guy' game . LOL

25 comments:

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

ko macam menyetujui lah pulak yang bloggers anjing? jilaka! haha

MDS said... [Reply to comment]

publisiti murahan. daripada tak kenal dia terus dia jd top. huh!

-..-

btw, saya mmg cun pon. hahaha!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ayeem Jemain:haha..jgn salah faham.. just nak suruh hanjeng gigit je tangan dia, takde la dia nak ber-middle finger dah..

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

glemer terus mamat otaktakberapanakcenter ni..ramainye bloggers cakap pasai die..tu pun die tak bersyukur bloggers glemer kan die..apa punya orang..ekeke..

VanillaIce said... [Reply to comment]

terbaekkk derr. anjing pun xnk gigit jari dia kot.

Ain Jia Zainudin said... [Reply to comment]

is he did that??gosh . wht the helll he think hes duin .
dy tu kn public figure . how cud he did tht . erghh ..
muka je macho tp . aihh , ==

tikin said... [Reply to comment]

haha..kasi ggit dia pnye jari smpai putus..huhuhu

mushroom said... [Reply to comment]

hahaha kalau kena betul2kan bagus.. hilang jari tak pyh nak mencarut lagi dah.. jum kita campak tulang kat bliau ramai2 :P

vampire's lovex said... [Reply to comment]

kecoh pasal dia dah skrg..sebelom ni adinda...huahua

tomato said... [Reply to comment]

kekkekekekekeke ;p

Fina Fento said... [Reply to comment]

ini jenis orang panas baran nih. kalau la dia mintak maaf dari awal dulu tak laaa jadi mcm ni.

ezhan_artwork said... [Reply to comment]

hahah, kn bagus kalau situasi kat atas ni jd kenyataan. x leh la nk bermiddle finger lg. hahah

Abang Zam said... [Reply to comment]

ahaha..rajin lu eh lukis anjing

*ramai betul yg cakap pasal benda ini ya

Mr.Kerro said... [Reply to comment]

padan muka hahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@vampire's lovex: takpe, kalau kecoh2 baru lah ada idea nak buat entri. tapi jgn la semua buat serentak ye.. nnti busan pulak asik melawat blog orang cita yg sama ja..hehehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@tikin:gigit dia punya apa tikin? hehehehe

syahrilhafiz said... [Reply to comment]

lol memang tak arr..gigit kepala dia pulak..gagaga

kacangkelisa said... [Reply to comment]

haha =D

mUm_tAz said... [Reply to comment]

Emm, anjing tak lalu kot gigit jari die tu..

❤NazirahMoktar❤ said... [Reply to comment]

wakakakak...serius ANJING TU COMEL!!

p/s : skrg ni kuasa blogger tinggi woo..org lagi cepat bca gosip dlm blog dri kat paper skrg ni..siap la dia kalau buat pasai ngn blogger kan

Haryz Khairuddin said... [Reply to comment]

ok. baru aku paham citer sebenar. hah. gigit skali tangan tu. kasi putus.. haha. ;P

wannurfazrini said... [Reply to comment]

wuwuw kesian diaaaaa. uhukk HAHAHA

cpahniza said... [Reply to comment]

haha...ilang kemachoan...zzz

salemaziz said... [Reply to comment]

mkn jgn xmakan! haha :D

Aujinz said... [Reply to comment]

senang nye nak femes.. nak bagi jari tengah gak laa... koh koh koh