TheSharkomikx: Jurujual | Blog Komik oleh @thesharkox

Friday, June 3, 2011

TheSharkomikx: Jurujual


TheSharkomikx:
#Salesman


Salesman: Hi girl. I am from direct selling company, Hoi-A. I want to introduce to you our 
new company product.
Schoolgirl: What product is that?



Salesman: Here. New virgin tightening cream. Good to tighten your @#$#!^&.
Schoolgirl: Damn It!!!




Click here to read an article about a 14 year old Malaysian schoolgirl and her virginity.
Click here for a tip how to expel salesmans .
Click here to choose which colour of M&M's to eat first.

:)

p/s: Don’t hate me coz I’m Beautiful okayh

35 comments:

Hajira Razali said... [Reply to comment]

bhahaha! ini memang haramjadah

gabanMorka said... [Reply to comment]

ada isu tersirat ni..haha

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

hahaha! muka dah sebijik, rambut sama, hidung sama.

♛ AR the annoying said... [Reply to comment]

kau menganjing sangat ni bai.Bhahahha

patut join :

Kaki Menganjing

Are Kam Eq Bayl said... [Reply to comment]

haremmmm

lellapop said... [Reply to comment]

haram jadah. HAHA

mushroom said... [Reply to comment]

pandai salesman tuh cari pelanggan kan haha!!!

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

abg salesman, ade tak ubat nak kasi rajin sikit belajar?

haha! :P

tomato said... [Reply to comment]

hahahahah !!! XD

MuNsYi SaMa said... [Reply to comment]

rambut dh sama! :)

oh, jgn la ada produk ni, makin bertambah tak kesah bdk2 sekarang karang. =,="

putrifayad said... [Reply to comment]

hahaha..rmbut memang da sme..:)

hidayahjamal said... [Reply to comment]

haish, bhn budak 14 thn tu kan

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =.=

Ewan said... [Reply to comment]

serupa la.. hahaaah!

Finie Ramos said... [Reply to comment]

OMG~kebetulan atau dirancang?!sesuai dgn topik yang terhangat d blog2 malaysia skg ni~~

❤NazirahMoktar❤ said... [Reply to comment]

hahahha..lawak..hbis la mung, die dah sumpah semua org tau tak.. :P
macam2 budak la ni.. =.= jgn anak2 aku nnti jadi mcm tu udah..mintak simpang la..

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

bhahaha..memula aku nak tegur apsal la muke dak pompuan ni macam jantan jek..tak cun langsung..

sekali baca komen baru terperasan..memang sebijik la dengan itu 'selebriti' belog yg tengah HOT hasil penulisan dia yg HOT tu..;p


jahat weh ang nih!ahaha..

~eZmALiZa~ said... [Reply to comment]

kahkahkah! sengal gile sharkox...tapi sengal lagi budak pompuan tuuu.... eh, salesman lg sengal kot..eh, entah la sape2 pon....hahahaha :D

mUm_tAz said... [Reply to comment]

sengal tak leh blah.. HAHhah, hadoiyai

padle said... [Reply to comment]

double meaning ni bro...hehe

tikin said... [Reply to comment]

hahahhaha..mendalam mksud komik ni..uhuhuhuhu..pndai salesman tu cri planggan..huhhu

Naddia said... [Reply to comment]

owh..mesti budak skolah itu berumur 14 tahun kan?

afrohead said... [Reply to comment]

kalau budak tu jumpa salesman ni betul2 mesti dia beli, maklumlah dia kan nak jadi beautifool.

deeya said... [Reply to comment]

kartun tuh macam muka datin dot dot dot la .. hahaha !

The Sharkox said... [Reply to comment]

@mushroom: ini salesman guna teknik SEO..kebetulan SEO pasal budak ni top di google, maka dia gunakanlah kesempatan yg ada..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@adrinaqamarina: ada.. cari ubat bernama Lazy remover...hehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@♥CIK SHA♥:tak perasan ke budak tu muka macam Amir Rajalawak.. opsss #adindaevans, I'm sooooorry

Mohamad Faizal said... [Reply to comment]

bang produk ni untuk mengetatkan apa yang longgar buat lelaki berkesan tak bang. eh

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Mohamad Faizal: ijai, ada, tapi kena tanya sayfool dululah..haha

Aujinz said... [Reply to comment]

pemulih dara ada tak abang Sharkox.. hahahhaha...

akubiomed said... [Reply to comment]

Banyak produk sebegini dijual dipasaran. Apa nak jadi dengan anak gadis sekarang?

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply to comment]

berdarah idung. haha

cimOt said... [Reply to comment]

budak skolah: sye plak nak jual bodi kat abg..nak x?
salesman: huh??

amek ko..budak zaman skarang mcm tu la yg aku nmpak..haishhh..

Anonymous said... [Reply to comment]

canada goose jackets
mulberry outlet
mac cosmetics
nike roshe run
uggs for cheap
mbt shoes clearance
brazil butt lift workout
michael kors outlet store
patagonia outlet
mulberry outlet
woolrich outlet
coach handbags
nike air max 2014
ugg sale
cheap ugg boots
burberry outlet
cheap toms
kd vi
jimmy choo outlet
uggs sale
mbt shoes
nike roshe
michael kors handbags
cheap beats by dre
nike outlet
parajumper jackets
isabel marant sneakers online
ugg boots for cheap
manolo blahnik shoes
dansko shoes
kd 6
uggs clearance
nike store

chenmeinv0 said... [Reply to comment]

replica watches
timberland outlet
oakley sunglasses
sac longchamp
canada goose outlet
steelers jerseys
louis vuitton outlet
ray bans uk
uggs outlet
coach outlet
20174.20chenjinyan