Road To Bali: Yippi!!!..Presentation is Done.. | Blog Komik oleh @thesharkox

Road To Bali: Yippi!!!..Presentation is Done..




Yippi..presentation aku sudah setel
Lega...boleh pi merayau-rayau kat Bali ni esok
Nak cari buah bali sekali
Harharahar

Mari tengok apa aku buat hari ni
Oleh kerana ini adalah blog aku
maka dengan sukahatinya dimaklumkan, entri kali ini akan penuh dengan muka aku..
Harharahhar

Hari ke-2 di Bali


 1) Presentation is Done
Bla bla bla..
Err...presentation hari ni, memang aku sendiri tak puas hati. Pasal aku tak berapa nak ready. Pasal Prof. Fadzilah takde, so aku tak boleh nak buat check and balance sebelum presentation. So, aku ikut hati ajer lah presentation tadi. So...ah, malas lah nak cakap pasal benda ni. Janji aku dah setel..

2) Jalan-jalan di Pantai Kuta

 Hui, Kuta Beach ni kira antara pantai yang famous amos lah kat dunia ni. Aku pun heran, apa yang hebat sangat dengan pantai dia ni. Sama ajer dengan pantai kat Langkawi, kat Pangkor, Teluk Batik mahupun pun port Dickson. Pantai dia sama ajer kaler dia dengan Langkawi. Mungkin pasal banyak mat saleh pakai bikini??? harharahar

Astaghfirullah...

Woih, Kuta tu apa??


3) Wedding at Kuta Beach

Tadi ada satu pasangan orang putih kawin kat sini. Buat majlis kawen kat tepi pantai kuta ni. Dulu Malique dengan Melisa Maureen kawen kat sini jugek rasanya, cuma takde pak paderi tu la...Tapi aku tak sempat nak tengok adegan cium2 tu...

4)Aku menyibuk jugek kat Wedding at Kuta Beach
Masa ni pengantin on the way
Dah alang2 aku lalu, aku snap lah..harharhar..Mana pernah aku tengok orang putih kawen sebelum ni, pasal nak masuk gereja tak boleh

5) Pengalaman matahari TERBAEKKK!!
Ok, hari2 matahari memang terbenam kan?? Tapi adakah korang pernah tengok dia betul2 terbenam macam dalam lukisan korang darjah 6 dulu? Ha, aku pernah tengok suasana sunset kat Langkawi and Pangkor, tapi kat sana tu bukan matahari terbenam, tapi matahari 'hilang di telan awan'.

Tapi kat sini, memang real punya matahari terbenam aku dapat tengok, sebijik macam yang aku selalu lukis waktu darjah 6 dulu...serius sheet, lawa..dekat 2 minit tengok proses dia hilang dalam air tu..

Masa ni memang ramai dok tunggu nak tengok sunset tu. .pergh, TERBAEKKK!!

Prof. Korshy from India

Uh Uh...Berak

WHAT A BEAU-TI_FUL !!!

Menarik kan Kuta Beach..??

Yeay, sudah setel present, bolehlah aku jalan2 dengan prof esok..haha

Nak tengok lagi gi FACEBOOK THESHARKOX

p/s: Misi mencari buah bali dan jugek buluh runcing
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...