warnaNYA: Design Your Mascot Mini Contest by Nuruldotdotdot | Blog Komik oleh @thesharkox

warnaNYA: Design Your Mascot Mini Contest by Nuruldotdotdot


Hoihoi..

Ok, kerana abang agak kesibukkan buat masa ini, so tiada komik untuk dilukis. Maka, sebagai ganti, abang masuk sebijik lagi kontest untuk suka-suka sahaja. Kontest ini agak relevan dengan blog ini, maka bolehlah abang join. Kontest dari Nurul Dot Dot Dot ini memerlukan peserta untuk men-design sendiri maskot ikut sukahati masing-masing dengan syarat menggunakan template yang diberi. Kalau si ParkAir lukis maskot dia pakai jersi Harimau Malaya, abang pulak lukis Maskot blog ini sendiri versi tapi takde rambut..


Haha, nampak gemoklah beliau. Ini mesti kes makan nasik lemak banyak sangat ni.. Siapa rasa boleh melukis dan nak join kontest ni boleh ke blog Nurul. Tawaran sah sehingga 15 Mei 2010. Pemenang akan dapat naik Proton Persona bersama DJ Anantha (tipu)

:)




Tolong VOTE untuk hari ni

Terima kasih :)

21 comments:

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

cool! bab design hang cempien

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ayeem Jemain: mana cempien..ini suka2 saja..hehe..weh, masuk la skali..

Ahmad FIkrizaman said... [Reply to comment]

@ayeem orang kata dia memang hebat

@sharkox masuk 2 contest dah, harap menang jugak untuk kali ni...

lylaROCKprincess said... [Reply to comment]

haha...
does this mean that this is you in real life???
heh...

eh..
no hard feelings okeh...

amna said... [Reply to comment]

cool larh. goodluck!

hayra said... [Reply to comment]

i hope you will win ;) comel ouh . gendut gilaa .

Ms and Mr Red Ribbon said... [Reply to comment]

best2!!!! i like!

Rafidah Farhana said... [Reply to comment]

Cantik! gudluck :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ahmad FIkrizaman: ini masuk suka2 je fikri.. :D kalau menag alhamdulillah..hehehehehehehehe

@Lyla: Kind of laa..haha

@amna: :p

@Hayra: TQ..kalau menang alhamdulillah

@RedRibbon:TQ

gabanMorka said... [Reply to comment]

kali pertama aku tgk kau begitu cute

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

comel kot..^_^

Nurul dot..dot..dot said... [Reply to comment]

yayy!! ade penyertaan lagi ^ ^ terima kasih banyak2..sangat comel =)

nanti nurul update ok..all the best!!

ParkAir said... [Reply to comment]

Haha nice weh. Macam penyanyi Limp Bizkit dah tu.

wannurfazrini said... [Reply to comment]

woitt comel gila gemok ni. hahaha

zuwaidah said... [Reply to comment]

kak zu suka suka

The Sharkox said... [Reply to comment]

@gabanMorka: hoih, aku memang kiut laaaa

@Sha: Comeyl kewwww

@Nurul: sama2

@ParkAir: Aku baru perasan macam fred durst.. ko layan lagi ke LIMP BIZKIT ??

@Fadz: Haha..dia gemok, i kurus

@kak Zu: :)

af sembilan said... [Reply to comment]

best2 ...lu mmg suke wt cmtu kan>?? tpi aku wt lbh byk :P

Metz bUjang said... [Reply to comment]

smart la.. diri tuan tu mcm mascot tu ke ?wee~

:)

Aujinz said... [Reply to comment]

yang nie baru original.. hohoho..
Gud lak bro.. :D

Cik Cempaka said... [Reply to comment]

haha

sudah tukar jadi dak gumuk lah..

cumil jugak

chenmeinv0 said... [Reply to comment]

replica watches
timberland outlet
oakley sunglasses
sac longchamp
canada goose outlet
steelers jerseys
louis vuitton outlet
ray bans uk
uggs outlet
coach outlet
20174.20chenjinyan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...