TheSharkomikx: I Don't Understand | Blog Komik oleh @thesharkox

Friday, April 15, 2011

TheSharkomikx: I Don't Understand

TheSharkomikx:
#I Don't Understand


I have a friend from Bangladesh. His name is Najib (not real name). One day, while he browsing Facebook, he asked me with a question.

Aku ada seorang kawan dari Bangladesh. Nama dia Najib (bukan nama sebenar).  Satu hari semasa dia tengah online Facebook, dia tanya aku.. 








Can someone answer this for him? He need to know the answers.. LOL

Ada sesiapa boleh tolong aku jawabkan soalan beliau? Kasihan beliau kerana sampai sekarang masih buntu mendapatkan jawapan yang solid. 

47 comments:

huda said... [Reply to comment]

ada cermin..sng nk posing cun2..

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

sebab ia trend. trend bangang lah tapi. orang melayu ni suka ikot orang. budak2 skola je buat benda tu. sebab budak skola masih mencari identiti dan suka ikot orang. haaa reti tak ko nak translate ayat di atas. kalau tak, google translate je. haha.

Farah D said... [Reply to comment]

ada dua sebab . kalau pakai handphne or camera dslr mahal, wajiblah nak tayang . sebab kedua , sonang boleh masuk berjuta org sekali dalam gmbr. sbb biasanya ambil mesti kepala hilang, hidung hilang and etc :P

Wuucin Kimora said... [Reply to comment]

Hahahahah sokong Ayeem!Minta tolong tye die.. kenapa org Bangladesh suka sikat rambut tepi ? ;D

misz Qahirah said... [Reply to comment]

hahahaha...itu normal,tp tak pnah wat lg la..sbb takde dslr :P

lylaROCKprincess said... [Reply to comment]

because they love to cam-whoring???
ehehe

syAzAnA said... [Reply to comment]

haha. sebab lighting dlm toilet especially kat pavi sngat cantek! haha

gabanMorka said... [Reply to comment]

because they have a lot of toiletries??

peep said... [Reply to comment]

ak pon xtau, sng crite x yah de nk amek2 gambo nih.. simpan muke tu elok2 x yah nk tayang kt org..haha

Ewan said... [Reply to comment]

haha, bangla tu pakai laptop durian.. lawak la.. haha~

yanayo said... [Reply to comment]

sbb msuk toilet kna bayaq duit..

wannurfazrini said... [Reply to comment]

i tak suke oke? cube check fb i. hahahhaa nan hadooooo!

❤NazirahMoktar❤ said... [Reply to comment]

sebab suke..hahah.senang tak jawapan aku..lagi satu, senang nak masuk byk2 sekali org dalam satu gmbar..kalo yg tangkap sorg2 tu tak tau ape tujuan die.. =.=

laptop jenama durian tu..suke ai tau :)

missSenget said... [Reply to comment]

jawap kat die..itu normal.. mmg adat melayu.. T__T

..::SangRatoo::.. said... [Reply to comment]

hehehe..tatau nak tolong jawab apa..sebab i pun takde pic dlm toilet :P

rudy syah said... [Reply to comment]

dorg amek gambar kat toilet yg bersih...
ade penah nampak dorg bergambar dlm toilet yg kotor mcm tandas sekolah...?? x de kan..
dorg nak tunjukkan tandas kat Malaysia ni bersih.. (konon)

Emila Yusof said... [Reply to comment]

sebab kat toilet paling selesa nak posing tapi make sure takde orang lain la...seeloknya kunci dulu main door. ;P

dark said... [Reply to comment]

@Ayeem Jemain:hahahahaha..gua sokong lu ayeem!

naqiah said... [Reply to comment]

@Farah D: sojong farah!!

javanese DOVE ! said... [Reply to comment]

setuju dgn ayeem jemain ckp tu..
trend & mencari identiti.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

sebab boleh cermin diri....

hehe

ParkAir said... [Reply to comment]

Sebab dalam toilet banyak setan, so mana tau dapat sekeping gambar bleh jual kat harian metro.

aisyah thaqif said... [Reply to comment]

cakap je bebudak pompuan kat malaysia ni dah kena rasuk jin yang suka tangkap gambar kat toilet . .

gra said... [Reply to comment]

ahahha. ini memang boleh buat aku terpaku kejap. damnn apesal aku baru tau kewujudan blog ini. noob gila aku. sighh.

Melati said... [Reply to comment]

i cuma nak bagitau i suka blog ni. canteekkkk sangat blog niii!!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@huda: kalau camtu kat bilik pun boleh pe

@Ayeem: ini memang jawapan makan dalam ni...

@Farah D: Hahaha...kenapa kepala mesti ilang pulak eh?

@Wuucin: Sebenarnya rambut dia kerinting.hehe

@Qahirah: Masalahnya ramai je guna HP

@Rockprincess: camwhoring is mean word..hahaha

@Syazana: Oh yeke? taktahu pulak kat pavi tu lighting dia bagus..

@Gaban: Hoh? apa kaitan?

@Peep: masalahnya dorang nak tayang jugak, kat fesbuk

@Ewan: Haha..buatan malaysia

@Yanayo: Laki pun masuk bayaq gak pe..

@Fadz: Betol2..i dah stalk dah fb u..takdak gambar sedemikian

@Nazirah: Tangkap gambar sorang2 tu mesti tengah busan tunggu kawan dia berak lama sangat kat dalam tu..haha

@Senget: Adat melayu? hahahaha

@Ratoo: tanya la kawan2 kot mereka ada jawapan

@Kak Emilia: Kalau tandas awam nak kunci pintu apanya kak? haha

@Dark and Javanese Dove: hahaha..ada penyokong gak pendapat ayeem

@GKSB: Cermin diri? wah macam program motivasi sekolah mengengah pulak

@ParkAir: Hahahahahaha.....

@Aisyah Thaqif: jin pulak..hahaha

@ Gra: welcome to thesharkox:)

@Melati: TQ sgt2..i appreciate it :))

fiqaliqa said... [Reply to comment]

haha toilet tu dh cukup cun kot :) huu

Niza Romli said... [Reply to comment]

ntah! tapi kan siyes cakap...bila tengok cermin kat toilet mmg nmpk cun gila! huahaha..tapi sy tak penah..malu! dah cukup tua kot tak sesuai dah nak beraksi mcm budak2 sekolah tu. TETT!

KiN said... [Reply to comment]

biasanya cermin toilet BESAU.hahaha

nurdani said... [Reply to comment]

sebab senang nak tengok muka okay ke tak..er i tak buat cam tu. serious la!!

Nurisya Edilysha said... [Reply to comment]

Fuhhh..nasib baik bukan aku... (^_^!)

AdaAkuKesah said... [Reply to comment]

jawab baru ka lama..

zafira said... [Reply to comment]

haha.. itu bukan saya. :p

Farah D said... [Reply to comment]

kepala hilang sbb ambil pic salah angle. dia camera whore sorang sorang , ambil pic sndiri je mmg lah xmasuk penuh sangat ,

Faiz Tapit said... [Reply to comment]

perghhh.. pedas oi, pedas!
kah3

The Sharkox said... [Reply to comment]

@fiqaliqa: toilet cukupp cun? ish ish ish

@NIza: Haha...kalau yg tua2 pun buat ada something wrong somewhere la tu

@Kin: Cermin kat bilik kecik eh

@Dani: lah, nak tengok muka ok ke tak tak payah la nak snap pic

@Nurisya: Haha..yeke?

@AdaAkukesah: Itu bangla jual minyak buleh la..ini bangla educated dia tak paham baru ka lama ka..

@Zafira: Kalau bukan, bagus la..cuba tanya kawan2 lain kot2 dorang pun ada perangai yang macam tu

@Farah: Hahahaha...

@Faiz: ko terasa ke?hehe

afrohead said... [Reply to comment]

suruh dia mai keja sini lepas tu nasihatkan sikit budak2 perempuan kat sini wei. hehe

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

ahaha..jawapan die sebab toilet tu bersih+design cantik+cermin beso gabak..cer die masuk tandas kotor+design hudoh+cermin kecik demek..ko agak2 dorang nak ke amik gambar?har har har..

javanese DOVE ! said... [Reply to comment]

well..aku akn sokong kalau aku rasa betul!

teeeheee:)


* aku paham perasaan budak-budak yg amk gmbar dlm toilet/fitting room..
sbb.....


dulu-dulu pernah buat mcmtu!

javanese DOVE ! said... [Reply to comment]

wey sharkox!

BILA NAK UPDATE BLOG NI????

*disebabkan kau takde shoutmix box,aku bgtau kt sini je la.
haha.
oh dan ya,terima kasih tegur pasal shoutmix box aku yg kedekut ruang tu!
akan aku renovate lepas ni!
ok,nak g kedai beli batu-bata dan simen.
renovate shoutmix box!

mia said... [Reply to comment]

akakakkaaa..ha ek..xpenah terfikir pulokk..

storyfromme said... [Reply to comment]

hahaha.sentap mak nak.

Raji berkata said... [Reply to comment]

hahahah
mngkin sebab cermin tandas bersih
mak cik cleaner dh bersihkan tiap2 ari -.-"

encHIx laNDax said... [Reply to comment]

just because,malaysian toilet is very cool!wahahhaa

FH said... [Reply to comment]

sebab kat situ je kot yg ade cermin besau. cube kalau shopping mall letak cermin besau sepah sepah kat luar, sure ramai tangkap gambar kat situ gak.
kot la. haha

Kap said... [Reply to comment]

sebab mereka menghargai seni bau jamban.
zon bertenang katanya.
ala ala menyetim gam.
akibat kepala jadi mereng.

Anonymous said... [Reply to comment]

pandora uk
coach handbags clearance
coach outlet online
parajumpers outlet
nike air max 2013
louis vuitton outlet online
coach factory store
giuseppe zanotti sale
north face outlet
babyliss pro
cheap uggs uk
kevin durant shoes
cheap north face jackets
cheap coach purses
true religion jeans
miu miu bag
canada goose outlet
jimmy choo outlet
canada goose jackets
jordan shoes
canada goose jackets
ray ban sunglasses
uggs clearance
cheap uggs uk
jordan shoes sale
michael kors outlet
air max pas cher
canada goose jacket
coach outlet online
jimmy choo shoes