Ada apa dalam botol?? | Blog Komik oleh @thesharkox

Friday, April 1, 2011

Ada apa dalam botol??

TheSharkomikx:
Ada apa dalam botol??





Kesian burung dia. Dah la kena potong, lepas tu kena simpan dalam botol pulak. Heh, itu burunglah, bukan ikan laga nak main simpan-simpan dalam botol. Ada apa dalam Kad Kredit?
:)

p/s: Potong, potong, potong

25 comments:

adwafarahin said... [Reply to comment]

rse cm nk g tgk lak cter nie..cm best jer

pearl jade said... [Reply to comment]

haha..da tgok ke?

Ahmad Fikrizaman said... [Reply to comment]

Burung kena potong dan simpan dalam botol??

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

haha nasib baik berkias. biru eh burung ponde tu?

qin said... [Reply to comment]

da tgok eh??cam best je citer ni..

syafiqa hayra said... [Reply to comment]

hahaha jijik do nyah kau janggut shaved tak bersih . hahahah yucks .

Ms J said... [Reply to comment]

katanye dah dapat kutipan juta.. ye ke?

-farrah- said... [Reply to comment]

dengar2 cite ni slow..kalo sapa suka berpikir ok la..

airaniez wirdani said... [Reply to comment]

Tu burung Churcp2 ke?haha

afrohead said... [Reply to comment]

haha aku suka entri ni!

zuwaidah said... [Reply to comment]

hehehehehe otak bergeliga laaaa...pandai bagi mak ketawa kat sini

i don't care! said... [Reply to comment]

hahahahahha, ku pikirkan toyol! wakakakap.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@adwafarahin: ha, pergi la tengok kalau rasa, lepas tu buatkan review..

@Jade: belum..takkan tengok kot

@Fikrizaman: ini analogi namanya..

@Ayeem: haha..biru la pasal spesis burung raja udang..

@Qin: belum..takkan tengok kot

The Sharkox said... [Reply to comment]

@syafiqa hayra: Standard la. Maknyah kalau shave arini, esok dah tumbuh balik janggut dia..haha

@Ms J: Yeke? entah...tak amek tahu

@Farrah: Slow? Entah la...

@Airaniez: Bukan, burung twitter sebenarnya...haha

@Afrohead: Aku suka ko suka entri ni

@Zuwaidah: Mak ketawa jgn macam mak lampir pulak tau.. seram i nnti nyah..

@i dont care: Haha..toyol apa jadah ada sayap..

hakeem kira said... [Reply to comment]

burung dia boleh tweet2 tak ?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@hakeem kira: boleh..haha

naqiah said... [Reply to comment]

wowowowow... nice blog nice entry.. u in my blog list!! bloglist sy bukan utk y femes.. tp utk y sy minat ok!!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

err..sapa suruh simpan dalam botol kan dah mati..

xckp oksigen..he he :p

The Sharkox said... [Reply to comment]

@naqiah:ehem2... :)

@Zuhanis: bukan tak cukup, takde oksigen terus...hehehe

sasa said... [Reply to comment]

die tak mati ke burung die mati??eheheh

Amirez said... [Reply to comment]

dengar kata ramai gay tengok cerita ni.
risau lak kalau pergi tengok orang cop kita gay lak huhu

Raji berkata said... [Reply to comment]

hak2 burung dalam botol? xD
best tak cter tuh?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@sasa: tak mati, pasal dia convert dari burung ke cengkerang je..hahahaha

@Amirez: Gay? aku takot orang cop pondan je kalau tengok cite macam ni...

@Raji: entah, cuba ko tengok dulu, lepas tu ko wat review..ehehehehe

budak awam said... [Reply to comment]

haha lawak gila nyah tu haha :P

chenmeinv0 said... [Reply to comment]

ray ban sunglasses
washington wizards jerseys
kobe shoes
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
christian louboutin pas cher
adidas football boots
ed hardy
adidas neo
basketball shoes
20174.20chenjinyan