Ada apa dalam botol?? | Blog Komik oleh @thesharkox

Ada apa dalam botol??

TheSharkomikx:
Ada apa dalam botol??





Kesian burung dia. Dah la kena potong, lepas tu kena simpan dalam botol pulak. Heh, itu burunglah, bukan ikan laga nak main simpan-simpan dalam botol. Ada apa dalam Kad Kredit?
:)

p/s: Potong, potong, potong

25 comments:

adwafarahin said... [Reply to comment]

rse cm nk g tgk lak cter nie..cm best jer

pearl jade said... [Reply to comment]

haha..da tgok ke?

Ahmad Fikrizaman said... [Reply to comment]

Burung kena potong dan simpan dalam botol??

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

haha nasib baik berkias. biru eh burung ponde tu?

qin said... [Reply to comment]

da tgok eh??cam best je citer ni..

syafiqa hayra said... [Reply to comment]

hahaha jijik do nyah kau janggut shaved tak bersih . hahahah yucks .

Ms J said... [Reply to comment]

katanye dah dapat kutipan juta.. ye ke?

-farrah- said... [Reply to comment]

dengar2 cite ni slow..kalo sapa suka berpikir ok la..

airaniez wirdani said... [Reply to comment]

Tu burung Churcp2 ke?haha

afrohead said... [Reply to comment]

haha aku suka entri ni!

zuwaidah said... [Reply to comment]

hehehehehe otak bergeliga laaaa...pandai bagi mak ketawa kat sini

i don't care! said... [Reply to comment]

hahahahahha, ku pikirkan toyol! wakakakap.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@adwafarahin: ha, pergi la tengok kalau rasa, lepas tu buatkan review..

@Jade: belum..takkan tengok kot

@Fikrizaman: ini analogi namanya..

@Ayeem: haha..biru la pasal spesis burung raja udang..

@Qin: belum..takkan tengok kot

The Sharkox said... [Reply to comment]

@syafiqa hayra: Standard la. Maknyah kalau shave arini, esok dah tumbuh balik janggut dia..haha

@Ms J: Yeke? entah...tak amek tahu

@Farrah: Slow? Entah la...

@Airaniez: Bukan, burung twitter sebenarnya...haha

@Afrohead: Aku suka ko suka entri ni

@Zuwaidah: Mak ketawa jgn macam mak lampir pulak tau.. seram i nnti nyah..

@i dont care: Haha..toyol apa jadah ada sayap..

hakeem kira said... [Reply to comment]

burung dia boleh tweet2 tak ?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@hakeem kira: boleh..haha

naqiah said... [Reply to comment]

wowowowow... nice blog nice entry.. u in my blog list!! bloglist sy bukan utk y femes.. tp utk y sy minat ok!!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

err..sapa suruh simpan dalam botol kan dah mati..

xckp oksigen..he he :p

The Sharkox said... [Reply to comment]

@naqiah:ehem2... :)

@Zuhanis: bukan tak cukup, takde oksigen terus...hehehe

sasa said... [Reply to comment]

die tak mati ke burung die mati??eheheh

Amirez said... [Reply to comment]

dengar kata ramai gay tengok cerita ni.
risau lak kalau pergi tengok orang cop kita gay lak huhu

Raji berkata said... [Reply to comment]

hak2 burung dalam botol? xD
best tak cter tuh?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@sasa: tak mati, pasal dia convert dari burung ke cengkerang je..hahahaha

@Amirez: Gay? aku takot orang cop pondan je kalau tengok cite macam ni...

@Raji: entah, cuba ko tengok dulu, lepas tu ko wat review..ehehehehe

budak awam said... [Reply to comment]

haha lawak gila nyah tu haha :P

chenmeinv0 said... [Reply to comment]

ray ban sunglasses
washington wizards jerseys
kobe shoes
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
christian louboutin pas cher
adidas football boots
ed hardy
adidas neo
basketball shoes
20174.20chenjinyan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...