TheSharkomikx: #Dapat Diskaun | Blog Komik oleh @thesharkox

Sunday, April 3, 2011

TheSharkomikx: #Dapat Diskaun

TheSharkomikx:
#Dapat Diskaun


Hoihoi...

Hari Rabu baru-baru ini, aku ke Kuala Kangsar. Kena handle kursus kat KISDAR. Hari Jumaat, selepas sembahyang Jumaat, aku ditugaskan untuk membawa anak-anak supervisor aku berjalan-jalan sekitar pekan Kuala Kangsar. Antara tempat yang aku bawak dia orang pergi berjalan ialah Masjid Ubudiah, Istana Kenangan dan Galeri Sultan Azlan Shah. Galeri Sultan Azlan Shah tu macam muzium peribadi Sultan Azlan Shah la, Sultan Perak sekarang ni. 

Masa aku sampai sana, dah pukul 4.15 petang. So, aku cuba la nak mintak diskaun kat kaunter tu. Yelah, tinggal 45 minit je kot galeri sebelum tutup.   




Ye, memang aku dapat diskaun. Pasal hari Jumaat memang hari diskaun!!!



FFFUUUUUUU...

p/s: Tak sempat nak beli labu sayong

21 comments:

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

trollface yg menjadi

adwafarahin said... [Reply to comment]

argghhh jeles tgk ini gambo2! grrr

pearl jade said... [Reply to comment]

hahahaha..bile masa ko prasan mmg jumaat ade diskaun??

hamzah ian said... [Reply to comment]

lulz

ParkAir said... [Reply to comment]

hua3 ko memang mudah di perdayakan!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ayeem Jemain: Memang trol face sungguh dia..

@Adwa: Loh, jeles natang mende?haha

@Jade: Lepas bayar, baru la aku tengok kat tiket, Hari Jumaat RM2...cesssss

@Terbang tinggi2: FFFUUUUUUU...haha

@ParkAir: Ye, aku memang sering diperdaya dan terperdaya

KiN said... [Reply to comment]

hahaha....join buat troll face

syafiqa hayra said... [Reply to comment]

weyh , bapak aku ada buat chalet kat kuala kangsar . hahaha kalau kau singgah mesti kau dapat diskaun sebab bapak aku baik . hahahahahahha :D

afrohead said... [Reply to comment]

adoi apeheinye datang kuale tak kabo teman yeop? kalau teman tau boleh jugak teman bawak mike jalan-jalan pekan kuale.

storyfromme said... [Reply to comment]

hahaha...kena tipu hidup2 :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@KiN"Nak buat icon Troll Face macam mana eh?

@Syafiqa: EH, yeke? chalet mana eh?

@Afrohead: Ater, teman pegi bukannya nak jalan2...teman ke sana pun ateh urusan keroje.. udah le deroyan kuale pon teman tak sempat nak baham..

@StoryOfMe: Yeah, kena troll..haha

Khuzrin Kamarudin said... [Reply to comment]

Macam harem muka itu mamat... hahhaa...

Amirez said... [Reply to comment]

haha..cerdik betul orang tu :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Khuzrin Kamarudin: baru aku ingat, masa hari jumaat tu ialah 1 April

@Amirez: Maknanya, aku kena April Fool.bangang!

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

ahahaha..skali memang ari jumaat rege tiket masuk rm2..diskaun sungguh..-_-"

Raji berkata said... [Reply to comment]

hahahaha klakar owh xD
fufufufu

cik ubi said... [Reply to comment]

lawa la bro anime ko..pakai ape ni? ko bukan calang2 kut

The Sharkox said... [Reply to comment]

@♥CIK SHA♥: seronok orang yg jaga kaunter tu, boleh kenakan orang..

@Raji: Fuuuu

@Ubi: mana calang2 pun...amatur je

javanese DOVE ! said... [Reply to comment]

apalah nasib kau...

bala-bala..

ngehehe :P

putrifayad said... [Reply to comment]

hai tuan blog..
trollface tu memang jadi la..
hehehe:)

si macho said... [Reply to comment]

wakakakka

padan muka :DDD