Aksi terlampau di Bali !!! (18SX) | Blog Komik oleh @thesharkox

Aksi terlampau di Bali !!! (18SX)




Hoi, aku tak tahan ni
Aku nak jugak kasi share benda ni dengan korang
Korang tau lah kan, kat Kuta Beach tu, macam-macam orang dok ada
Mat Salleh memang ramai, uih, berbaring-baring kat tepi pantai macam ikan kering kena jemur
To get a tanned skin-lah konon nyer

So, tipulah kan kalau aku kata pi Kuta Beach tu aku tak curi2 tengok "pemandangan menarik"
Ahakss...(keluar tanduk)
Dalam mata dok melilau "menikmati" pemandangan matahari terbenam
Akhirnya dapat jugek aku snap sorang budak ni..
Tapi bukan mat salleh, budak Indonesia jugek kot, ok lah kan, dari tak ade langsung

Uih, budak ni, selamber ajer dia togel kat tepi pantai tu
Buat macam dalam bilik air sendiri
Siap berlari-lari lagi
Ahaa..aku pun apa laga
Terus aku memaksimumkanlah fungsi kamera Panasonic Lumix aku yang cool ni

Tapi, budak tu agak jauh sikitlah dari aku
Oleh kerana Panasonic Lumix aku ni tak ada menatang zoom macam DSLR korang yang mahal tu
Maka, kualiti zoom gambar aku ni macam haramjadah sikitlah..
tambah-tambah pulak dia sedar aku ambil gambar dia, terus dia cabut lari, malu lah tu..ahakss

Tak ada hal, janji aku dapat, korang dapat ke?

Harharhar...layanzz

p/s:Jangan sampai hidung korang berdarah dengan aksi terlampau ni ye..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nah kau!!


Ahaaa...amacam? 
berdarah tak hidung??

Harharahr!!

One more thing I want to share with u guys, kat bali ni, there a lots of painting. U can see  large numbers of paintings here and there in various size. The insteresting part is, u can see naked painting and sculptures anywhere, even in  my hotel !!

Oopsss!!
threesome..harharhar


It's a unsual and awkward pemandangan back in our Malaysia, but in Bali, Aahh,.who cares about naked painting and sculptures??? They even make keychain in penis shape..

cheers..
have a nice sunday


p/ss:Nasib baik lukisan tu tak hidup..

9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

kalo lukisan tu hidup nk buat apa?

hakhak

The Sharkox said... [Reply to comment]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr: Haha...nice question with no answer...haha

Andimazlan said... [Reply to comment]

Is it just me or did anyone else see that the three girl painting look like Erra Fazira. The rightest one. Kuang kuang..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Andimazlan: Ahai...erra fazira nampak? bini orang tu..haha

najib said... [Reply to comment]

macamana nak buat suntingan kat gambo tu,pakai perisian apa

The Sharkox said... [Reply to comment]

@najib: Najib, ini pakai photoshop..tapi kena belajar jugak lah...kalau nak senang sikit carilah software nama dia PortablePhotoScape..senang sikit..
:)

wannurfazrini said... [Reply to comment]

ngehngehngeh I loike gambar ke satu . btw keychain bali. tak sabarrrrr <3

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wannurfazrini: tunggu...

Anonymous said... [Reply to comment]

uggs outlet
burberry outlet
ugg boots sale
michael kors purses
ugg sale
moncler outlet
beats by dre black friday
the north face outlet
ugg outlet store
louis vuitton outlet
kate spade
ugg outlet
ugg boots uk
burberry outlet
uggs for cheap
uggs on sale
ugg black friday
guess outlet
canada goose jackets on sale
marc jacobs handbags
canada goose black friday
gucci outlet
nike air max
kd shoes
air max 2014
reebok shoes
cheap beats by dre
uggs outlet online
woolrich jackets
air max 90
coach outlet
p90x workout

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...