Alien Sesat | Blog Komik oleh @thesharkox

Thursday, February 10, 2011

Alien Sesat

TheSharkomikx
"Alien Sesat"





.
..Tammat..

Aku ada sedikit kekecewaan. Masa aku nak cari maklumat pasal Alien sesat ni, aku taiplah "UFO di Sabak Bernam" menggunakan enjin carian GOOGLE. Aku dapat 9,420 hasil carian dalam masa 0.22 saat. Tapi bila aku bukak 10 link teratas hasil dari carian tersebut, kesemua sepuluh-sepuluh blog memaparkan benda yang sama, iaitu 10000% copy-paste dari KOSMO! Online. DAMN!!!!

APAKAH NERAKANYA semua ini??? Blogger jenis apakah ini??? Main copy paste saja dari online newspaper adalah benda yang aku paling benci kamu tahu!

Ingin menjadi orang yang paling dikendaki oleh Polis AXE lalu menerima sebuah 
iPone 4 sebagai hukuman? Klik Sini untuk tahu lebih lanjut
p/s: Agaknya memang saja Alien tu datang ke Sabak Bernam pasal kat sana ada homestay yang famous. Homestay Haji Dorani..

29 comments:

afrohead said... [Reply to comment]

jawapannya blogger jenis kemaruk nak up traffic blog diorang. hahaha!

mofaizmz said... [Reply to comment]

keke.. biasa la copy paste tu.. tp at least biar ar huraian tu buat sndiri.. ataupun letak sdikit info yg luar drpd kosmo tu

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

eh?ade alien ke datang kat sabak bernam??apsal aku tak tahu pun?ohhh..nampak sangat aku pemalas baca paper..bhahaha..

rossoneri said... [Reply to comment]

biarlah alien tuh...entah2 datang tuk honeymoon

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead , Faiz: Apa jadah nak up traffic macam tu.. tensen siot.. tensen tensen

The Sharkox said... [Reply to comment]

@♥CIK SHA♥:hah, tu la padahnya orang tak suka baca paper..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: yeah, haoneymoon, aritu singgah kat indon, lepas tu sabak bernam, lepas tu entah mana plak dorang nak honeymoon..haha

airaniez wirdani said... [Reply to comment]

alien pun mampu beli GPS...GPS tu bukan buat org lagi sesat ke?hihi

The Sharkox said... [Reply to comment]

@airaniez wirdani: Ye...saya setuju dengan pendapat anda.. GPS memang mebuatkan orang sesat.... selalu mgalamaninya

wannurfazrini said... [Reply to comment]

ehemmm org tu dah main churp2 laa. kayo la pas ni .


haha skrg zaman cpoy paste je , no wonder lahh !

(One) SiTi* said... [Reply to comment]

hahaha...comey la alien tu..

Recent post:
Template Ringan untuk Blog

etomyam said... [Reply to comment]

tu jenis yg orang ada blog dia pun nak ada blog ekekeke..tapi kalau ada ulasan sendiri diakhir artikel tu masih boleh diterima :D

~eZmALiZa~ said... [Reply to comment]

saya rase saya hensem, so saya nak komen.. :)))))))























hahaha..alien mane pulak sesat niiii??

ParkAir said... [Reply to comment]

Memang banyak pun stail kopi paste, ada yg letak 2 baris ayat lepas tu suma kopi paste.. (ko pakai AI ke lukis neh?)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wannurfazrini: kayo kalu beli BMW la lepas ni..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@(One) SiTi*: dah tuannya pun comey, alien tu pon comel la..hehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@etomyam: Orang ada blog dia pun nak ada blog = blogger _________ (isikan tempat kosong)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@~eZmALiZa~: hai..tak baca paper ke? kalau tak baca, cuba la google..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@ParkAir: ye bro. Guna Artificial Intelligence (Ai)

gabanMorka said... [Reply to comment]

itu tak layak panggil blogger kot..mungkin better panggil wartawan ciplak kelas ketiga

syafiqstatichot said... [Reply to comment]

huiii... homestay haji dorani.. terbaek tuh..

sebab ada rancangan pegi lepak 2-3 malam kat situ..huhu

Encik Tikus said... [Reply to comment]

hahaha homestay haji dorani, lame dah tak pergi saneee

E.d.Y said... [Reply to comment]

alien pun pakai gps ke?bukan radar?huhu

areripe said... [Reply to comment]

copy paste suck!
setuju!
dan dialog kuning tu sakit mata aku baca.
x phm aku bahasa alien.haha!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@gabanMorka: wartawan kelas3 yang tak dibayar gaji

@Syafiq: Jumpa alien kat sana kirim salam

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Encik Tikus: Dorang kata best eh?

@Edy: Radar tu alien zaman dulu...zaman skg pakai Garmin dah..haha

@Areripe: Manusia normal mmg takkan paham bahasa alien

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply to comment]

wuu marah bbenar ni...bahsa alien awk tadi sy ingt nk pangggil perterjemah bahsa...dah, sabar2

E.d.Y said... [Reply to comment]

maju gak alien skrg..huhu

Raji berkata said... [Reply to comment]

tah igtkan ad org yg btol2 nmpk ;D