Jersi Merah Jersi Biru, U marah I Love You | Blog Komik oleh @thesharkox

Sunday, February 6, 2011

Jersi Merah Jersi Biru, U marah I Love You







Ha.. Jangan lupe yop, malam ni pukoi 11 Liverpool lawannye dengan si Chelsea. Teman idak le nyokong mane-mane team pun. Biru pun idak, merah apatah lagi. Cuma teman nak tengok agak-agak boleh tak si budak Torres tu buboh gol untuk Chelsea. Teman takut satu aje, takut si Torres tu lupe yang dia tu main untuk Chelsea, terus dia buat gol sendiri. Idak ke naya namanye? Hahaha

Yang takde astro tu moh le kite ramei-ramei pergi kedai mamak malam karang. Order secawan teh tarik udah. Lepas tu duduk la sampai 2 jam kat situ. Jangan takut, mamak tu idaknye nak marah kome. Tapi kome jangan lupa sembahyang Isya' dulu ye. Bola, bola jugak, akhirat jangan di lupe yop. Satu lagi teman nak pesan, agak team kome kalah malam ni, esok pagi jangan emo pulak ye. Takde makne nak emo-emo nye pon.


Sementara itu


Kite bakor, kite bakor, kite bakor!

Hahaha

p/s: Teman penyokong Hijau Kuning yop.

*Kamus bahasa Perak
Teman= Saya, aku, I.
Mike= Kamu, awak, engko, hang, U
Kome= Kamu ramai, kau orang, korang, uols, hangpa semua
Ater= Aku sendiri taktau apa makna ater ni..

Main game ini di facebook. Klik sini untuk maklumat lanjut

18 comments:

nub said... [Reply to comment]

wahahaha. aku rasa dia lagu ngan skor jaa nanti..haiyhh..

aku da la kop..

xpa2, sang kenari lg penting. whahaha

Encik Blogger said... [Reply to comment]

hehehe.. sokong jgn tak sokong.. torres tak lame tu..

Noraishikin Mohd Salleh said... [Reply to comment]

ater tu macam habis tuh, dah tu..cenggitu la kot kan ;p

rossoneri said... [Reply to comment]

hahahhaha jangan emo2 ah..tiba2 tulis status fb maki hamun lak...umo dah lanjut tuh buatlah cara umo dah lanjut...

afrohead said... [Reply to comment]

ini malam punya game memang sesuatu yang EPIK!

gabanMorka said... [Reply to comment]

haha...aku suke kartun yg last tu

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nub:Awak takkan jalan sorang diri..heheh

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Encik Blogger:tengok saja la kalau dia main malam ni

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Noraishikin Mohd Salleh: ater, mike pon orang perak ke yong?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri:aha.. emoshial sapa yg terlalu fanatik tu

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead: epik untuk sorang player tu..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@gabanMorka::)

Fariq said... [Reply to comment]

heheh,, tak sabar nak tunggu match malam ni,,
games smlm main kat tempat sendiri semua ada luck,, harap chelsea menang malam ni.. go torres go..:p

*komen psl komen aku tu aku dah bls.. boleh la tgk..

Kompilasi Aku Seorang Blogger

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

haha terbaik la bro..merah menang nt :)

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply to comment]

apa ni bakor2. heh torres bole punya. jersi merah dlm kenangan. rasanya chelsea menang t ;)

Encik Blogger said... [Reply to comment]

merah dah menang..

The Sharkox said... [Reply to comment]

haha..padan muka torres

Raji berkata said... [Reply to comment]

hahahaha ilustrasi kau mmg smart lah weh
klakar jer ;D