Cucuk betis | Blog Komik oleh @thesharkox

Cucuk betis




Hoihoi

Masa mula-mula aku tengok gambar betis dia kena cucuk dengan kayu lantai velodrom tu, aku terkejut gila. Aku dok heran, macam mana kayu tu boleh tembus kat betis dia? Kemudian dia selamba je kayuh basikal dan menang nombor tiga. Cool.. Memang berhati wajalah The Pocket Rocket Man ni. Ini baru betul atlet berjiwa hero. Kalau kena kat aku, mau aku pengsan 12 hari. 


So, The Pocket Rocket Man, semoga boleh berkayuh semula dengan lebih laju lepas ni. Kasi potong itu Chris Hoy. Waiting for your Gold Medal in 2012 Olympic.


Ekspresikan cinta korang dengan Cornetto Style.
Klik sini untuk maklumat lanjut


p/s: Bila entah kali terakhir aku naik basikal

35 comments:

fadhdeela said... [Reply to comment]

semangat kan dia!!!bgsnyer dia nie..xpernah mengaku kalahh huhu atlet2 lain contohi la dia!!

Meh singgah: New Princess yang comey!!

rossoneri said... [Reply to comment]

erkkkkk kita pengsan time tu gak...adeiiii lemah semangat jantung

afrohead said... [Reply to comment]

angker beb. tembus wo kayu tu. gila betul!

wannurfazrini said... [Reply to comment]

perghhhh i tgk dlm paper , gila seram . mcm mana la dia tahan . kalau i , dah menangis agaknya . haha

zikeryhassan said... [Reply to comment]

mmg aku salute habis kat dia ni. kalau semua atlet malaysia macam tu kan bagus

The Sharkox said... [Reply to comment]

@fadhdeela: betul... jarang nak jumpa atlet macam ni

@rosso: Hey, pengsan jugak? gimme 5!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead: serius angker..walaupun tak berdarah, tapi confirm makan dalam rasa pedih tu

@Fadz: 1st time tengok i cakap gila ah!!

@Zik: salute!

Isteri Yang Comel said... [Reply to comment]

adeh seram tegok kat paper.. tapi dier tetap teruskan gak walau dah cedera

mie said... [Reply to comment]

semangat kena ada..
majuah sukan untuk imbuhan..
eheheee

The Sharkox said... [Reply to comment]

@mie: Hoh... aku rasa atlet kat malaysia ni tak boleh berjuang kerana nak imbuhan je.. pasal sejarah telah menyedarkan kita, ikut imbuhan kalu, menang sekali kalah seribu laa jawabnya...

harap ada 1000 atlet di Malaysia ni mempunya mentaliti macam The Pocket Rocket Man kita ni

ParkAir said... [Reply to comment]

tapi kan, kalo tengok orang india lagi banyak cucuk time thaipusam siap jalan2 lagi naik tangga.

apa2pun semangat azizul mmg terbaik lah!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@ParkAir:KAHKAHKAH... ko jgn memain bro..kang kena bakar kang aku taktau...hahahahaha

Nobita Sensei said... [Reply to comment]

A'ah pegi MTE. produk gua tak masuk sebab tak siap lagi. gua pegi tolong kawan je. alhamdulillah dapat gold. aisey..tak bertembung kite yer. padahal gua pegi setiap booth kutip beg & ushar makwe..kahkah.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Nobita Sensei: hAHA..sama la.. aku pun kutip beg jugak

KiN said... [Reply to comment]

oooo....ntah2 de pakai dadah...tahan sakit n penat....ish3

elly said... [Reply to comment]

bahaye kot trek kayu..huhu

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

semangat wajar.....!!! hihiii

Dawa said... [Reply to comment]

mmg hebat semangat dia. kagum btol

eja said... [Reply to comment]

dgr berita nih kt Sinar fm, xsmpt nk bc lanjut...btw, muke duta conetto to kene potong eh..aha...

Afzainizam said... [Reply to comment]

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh aku respek habissss biar kayu menyucuk betissss asal maruah negara terbela

The Sharkox said... [Reply to comment]

@KiN:tak lah..kalau tengok video tu tempat dia jatuh dgn garisan penamat tu tak jauh dah..so alang2 nak sampai kayuh je..

@Elly: Tapi memang standard velodrom mana2 pun pakai kayu..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@~ PIJA ~: Wajarlah bersemngat...hehe

@Dawa: Hehe..biarkan potong muka akim ngn stacy tu.muka tak penting, yang penting aiskrim

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Afzainizam:terbaik!

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

tu baru sebelah, kalau kena dua-dua belah..dpt emas tu :P

CikTomyam said... [Reply to comment]

cik tomyam dtg bawak tomyam kurang manisss..ngee~=D

cik ciput said... [Reply to comment]

dia yg kena cucuk kayu, aku yg rasa ngilunya..erkkk

Amirez said... [Reply to comment]

semangat tu penting :) kalau semua atlit macam ni tak ada masalah kita nak dapat banyak pingat dalam olimpik nanti

Aisyah Thaqif said... [Reply to comment]

pergh ! kuat semangat bebenor azizulhasni ni . kalau la aisyah kena cucuk dengan kayu tu , rasanya nak duduk je atas kerusi sorong , tak nak kayuh2 , jalan2 dah ! ngilu aih ~

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Wan Gerrard: aku pun syak begitu jugak

The Sharkox said... [Reply to comment]

@CikTomyam: sori, ini kedai mamak..takde buat tomyam

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Amirez: Kalau player bola kena macam ni agak2 leh masuk WC tak?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Aisyah Thaqif: Bagus. Aisyah boleh jadi contoh kepada atlet lain

Raji berkata said... [Reply to comment]

pergh kalau ak jgn arap nk men beskal lgi lps tuh xD

AdaAkuKesah said... [Reply to comment]

haha.. tapi masa tu dia tgh smgt.. mmg rasa tak sakit.. kalau tercucuk kepala mungkin dia tak habis kan competion tuh

Anonymous said... [Reply to comment]

celine handbags
michael kors handbags
ugg boots for women
toms shoes
joe new balance outlet
kate spade black friday
cheap ugg boots
mulberry uk
polo outlet online
dolce gabbana handbags
ugg boots clearance
cheap uggs
ugg boots outlet store
ugg boots sale
fendi outlet
mbt shoes clearance
babyliss flat iron
michael kors outlet handbags
pandora sale
new balance outlet
true religion outlet
uggs outlet
longchamp outlet online
nike uk
guess outlet
air max pas cher
kevin durant shoes
pandora jewelry
uggs for sale
christian louboutin discount
cheap north face jackets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...