3 tahun 1/2 saja.. | Blog Komik oleh @thesharkox

3 tahun 1/2 saja..



Hoihoi

Aku dok rasa, sepatutnya dia kena 10 tahun setengah pasal 3 tahun setengah itu baru untuk satu rakaman klip 3GP. Yang dok tersebar ada dalam 3 klip aku rasa (kawan aku bagitau). Terbaiklah Peterpan. Artis Jepun pun siap nak ajak berlakon dengan kau. Kau memang ada ciri-ciri Peterpan-lah.


Sampai sekarang aku masih tak paham kenapa mereka guna nama Peterpan tu. Bukan ke nama Peterpan tu orang putih yang punya? Perlukah kita gelar band ini sebagai maling kerana mencuri nama watak cerita fantasi orang putih? Atau sebenarnya orang putih mencuri nama itu dari mereka???

Hahahaha..


p/s: Anti muzik dari tanah seberang dan tidak menonton rancangan realiti yang ada pengetua dari tanah seberang

21 comments:

afrohead said... [Reply to comment]

INDOGS memang macam tu. maling. haha

aku rasa Cut Tari dengan Luna Maya pun eloklah dipenjarakan sama.

Fariq said... [Reply to comment]

tu la,, sekejap beno 3 tahun tu,, patutnye jatuh sekali hukum sebat,, baru betul,, stkt penjara tu abes la banduan lain kena tibai sekali,, haha

Blog Berunsur Lucah Kegemaran Ramai?

fatin amirah shahar said... [Reply to comment]

betul tu...motif sangat nak amik org indon jadi pengetua af? =__=

AISHA INANI said... [Reply to comment]

gwa peminat gila kot kat mamat nih dulu.
seb bek tak ikot dia ri tuhh,
dia ajak gwa duet sesama,
kalo takkkk...
gwa sekali dlm lokapp!
ngak mauu.

ika~~ said... [Reply to comment]

rsa fesyen rmbut tu adalah fesyen rmbut peterpan nmanya.so time tu kan ariel berambut fesyen tu lah.so dorg nmakn band tu peterpan.

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

untung la ariel, harga luna maya ngn cut tari just 3 1/2 tahun.hahaha tu pon dgr kate die ade rakaman denagn 20 org lagi *tak tau sahih ke tak*

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead: Ya... dengan miyabi sekali kena penjara.

@Fariq: Betul2...kalau dia kena sebat, aku rasa tak nyanyi dah..insaf trus

The Sharkox said... [Reply to comment]

@fatin amirah shahar: Err...,otif nak suruh mat indon tengok AF kot

@Aisha: Hahhaa... lagu apa mau duet meh???

The Sharkox said... [Reply to comment]

@ika~~: rambut peterpan macam tu ke? tengok wiki, dorang ada banyak nama lain sebelum tu.. tapi nama semua entah apa2 entah..

@Naz: tu la..aku pun dengar2 macam tu gak.. takpe, kalu member aku ada aku mintak kat dia..haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

wohhhhooo. anti? sebab?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@FIFIEY LYCHEE MARATION: sebab muzik dorang bukannya best pun tapi hairan, orang kita kat sini dok angkat kata muzik best la apa la.. kadang2 ada band yang buat lagu entah apa2 pun orang kita nak sapot... bila orang kita buat lagu tah apa2 takde lak nak sapot..

lepas tu kita punyalah banyak tolong dorang putar lagu dalam radio kita, siap ada buat carta tanah seberang lagi, walaupun lagu2 sampah, tapi ada dorang nak main lagu kita kat sana? adalah beberapa ketul, tapi itu pun tak lama..

bosan...

BeaN MorENo said... [Reply to comment]

dah sedap masuk penjara apa adap hal...

Encik Blogger said... [Reply to comment]

ermm... betol2 part yg last tu..

Zik said... [Reply to comment]

af ntah paper jer.. boleh pulak pengetua.. orang sana... huhu.. tambah penonton sana???

gabanMorka said... [Reply to comment]

tak payah penjara.sebat o rejam lagi bagus

mie said... [Reply to comment]

xlama la tu...
heheeeee

Afendi Othman said... [Reply to comment]

hoho...kalo artis malaysia tertangkap camni.agak2 hukuman sama tak?

Anonymous said... [Reply to comment]

itulah hakim tu bodoh, tongong dan tolol, patutnya 85 tahun penjara dan sebat 190 kali baru betul, dia dah berzina kalo direjam lagi patut.

(One) SiTi* said... [Reply to comment]

alahai, ingatkan apa la yang 3 tahun setengah tu..
isk..
Recent post:
Template Ringan untuk Blog

Raji berkata said... [Reply to comment]

mngkin dia terlalu suka dgn kartun peter pan =.="

si macho said... [Reply to comment]

jap err

dye yg curik ke omputih curik name tu ek ==?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...