NYANYUK!!!! | Blog Komik oleh @thesharkox

NYANYUK!!!!



Seorang nyanyuk cakap orang Islam di negara dia perlu kurang patuh pada pegangan Islam dalam hidup.  Seorang lagi di-cop nyanyuk oleh orang-orang kat negara yang tu pasal dok sibuk mengata bukan-bukan pasal negara tu.. 

Nyanyuk ni penyakit orang tua. So no wonder la dua-dua orang ni di-cop nyanyuk. Dua-dua dah tua..


p/s: Antara Fasha Sanda dan Nora Danish, siapa yang lebih nyanyuk?

26 comments:

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

aku rase JEJAI lagi nyanyukkk...!!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

Untuk rujukan yang di petik dari akhbar dan blog mana entah:

1) Lee Kuan Yew kata: terlalu berpegang kuat kepada ajaran Islam kerana ia boleh menghalang integrasi dan pembangunan
2)Singapura kata Mahathir nyanyuk

afrohead said... [Reply to comment]

aku AMAT TIDAK BERSETUJU apabila saudara mengatakan Tun Mahathir nyanyuk. Lee Kuan Yew bangsat itu memang nyanyuk.

tapi Tun Mahathir is telling the truth man. it just that people from singapore doesn't realize it or they REFUSE to realize it.

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Nyanyuk-nyanyuk Tun M, aku respek dgn dia. Antara tokoh kepimpinan yg aku respek selain Tuan Guru.

akubiomed said... [Reply to comment]

Saya tidak suka pemimpin yang lidah bercabang. Bukan dari dulu lagi pemimpin di Selatan tanah air tidak habis-habis provokasi negara ini

mie said... [Reply to comment]

uihh!!
gue belum nyanyuk..
ehehee

yenyenpreng said... [Reply to comment]

ala.i think both have their points.but when it comes to people..ramai yang misinterpret maksud tersurat dan tersirat diorang.hehe.which prove how success they are as politician,err sorry former politician :) (cheers!)

wannurfazrini said... [Reply to comment]

bukan melayu mudah lupa? haahahaha

gabanMorka said... [Reply to comment]

aku rase aku dah nyanyuk.aku selalu lupe aku letak spec aku kat mane

armouris said... [Reply to comment]

info tentang nyanyuk di SIHAT SELALU - Alzheimer Penyebab Nyanyuk

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead: Bro, aku pun tak cakap Tun M nyanyuk pasal aku sendri respek dia.

Yang cakap dia tu nyanyuk ialah orang2 melayu Singkapoh....

boleh baca dalam rujukan no 2.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Mohd Shahrul Hafizi: :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@akubiomed: Ya, dari dulu lagi dorang begitu

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

sah lee Kuan Yew nyanyuk..hahaha
org singapore yg ikut pun bakal nyanyuk :P

da[Y]un said... [Reply to comment]

adoiiyaa.mcm2la. jgn kita yg dok komen ni lagi nyanyuk dr diaorang dhla..mintak jauh! huhu

http://eremedayun89.blogspot.com/2011/01/perlu-ke-anda-undi-saya-sticky-mode.html

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

nyanyuk bukan org tua je skrg, muda pun ada dh mengalami sindrom ni.

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aku rasa singapo ni punya mantan ni dah lebih ni suka jaga tepi kain orang .....

wehhhhhh artis muda pun nyanyuk gak kaerrr

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

fasha sandha akak aku, so nora danish nyanyuk..hahah

nak ushar kamera, meh datang blog aku..:)

rossoneri said... [Reply to comment]

nora danish lagi nyanyuk wawawawa...walaupun aku suka dia sbb dia comel,tapi dia mmg nyanyuk..

fika79 said... [Reply to comment]

actually org2 melayu singapore sendiri tak bersetuju dgn pemimpin diorang..most of them tak puas hati..because my mom was a singaporean..tapi pemimpin diorang tutup mulut rakyat..even kalau tgk melayu yang boleh memimpin naik, diorang bg kata dua..nk duduk senang lenang ada pngkat sbg boneka or nak masuk penjara..pastu bila org islam nak guna communinity center nyer hall utk buat kelas agama, diorang tak bg dgn alasan yang tak munasabah..actually lee kuan yew bukan nyer asal singapore pun..asal org batu pahat jer pun..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@fika79: Apa jadah nak sumbat orang suka2 hati dalam penjara??? so, adalakah anda berbangga dengan singapura2?

fika79 said... [Reply to comment]

saya malaysian..so tak bangga langsung!!!hahah
proud to be malaysian!!(walaupun ada benda yang tak blh nak bangga)

cik zaza said... [Reply to comment]

dua2 nyanyuk hbs cite..

Raji berkata said... [Reply to comment]

erk btol lah =.="
dh tua makin nyanyok lah kan
adat2

armouris said... [Reply to comment]

lagi info tentang nyanyuk di SIHAT SELALU - Alzheimer Penyebab Nyanyuk

Anonymous said... [Reply to comment]

cheap ugg boots
cheap nike shox
kate spade handbags
moncler jackets
north face outlet
michael kors outlet
belstaff outlet
cheap uggs
genuine ugg boots
cheap uggs for sale
ugg boots for kids
air max
ugg sale
michael kors outlet
juicy couture outlet
patagonia jackets
discount basketball shoes
womens ugg boots
ugg boots outlet
tory burch black friday
nike shoes
christian louboutin cheap
gucci handbags
jimmy choo shoes
michael kors outlet
balenciaga bag
woolrich outlet
nike shoes
parajumper jackets
cheap uggs
nike store online
isabel marant

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...