Ah...poyo la kau.. | Blog Komik oleh @thesharkox

Tuesday, January 18, 2011

Ah...poyo la kau..


Aku adalah orang yang menentang Mark Zukerberg dalam perihal menukarkan profail yang lama kepada profail yang baru tanpa kebenaran aku dan semua pengguna Facebook yang lain. Tapi dalam beberapa saat, aku menukar pendirian aku kepada menyokong Mark Zukerberg dalam penukaran ini. 

Ye, aku memang bukan seorang yang Istiqomah serta aku mengaku yang aku memang sungguh poyo dengan membuat profail macam ini menggunakan aplikasi Facebook Profile Maker (pasal aku malas nak edit guna Photoshop. Renyah.).

Sekian, terimakasut

Salam 1Profail baru

p/s: 10 minit dibazirkan untuk membuat benda tak ada faedah ini


34 comments:

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

hape daa...haha
pemalas..keh keh, meh datang bace entri baru, kongsi pndapat meh

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

agak tak suke dengan profil baru tersebut...!!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@SyafiQ Bleszynski: Ah, buat benda macam ni tak perlu rajin2...bukan dapat duit pun..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@~ PIJA ~: hehe...no komen

rossoneri said... [Reply to comment]

hahahahahaha..akhirnya kamu tukar jugak..
setia dgn yg lama..atau dalam erti kata lain, malas nak tukar

fya zainal said... [Reply to comment]

owhhhh sy pun sgt x suka tertukar FB baru ni
nak tukar balik mmcm x dpt..

nub said... [Reply to comment]

tu lah.abes 10 minit aku!

hahaha.... rajin btpi ang naa

MiSzy DiaN said... [Reply to comment]

hehehe..
ramai yg tak suka profile baru..
termasuk saya..
Eeeei...

Jebat Malaya said... [Reply to comment]

kalau foto kena tag, abes la rosak gmbar tu..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: masalahnya dia otomatik tukor...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@fya zainal: takleh tukar dah tu..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nub: rajin buang masa ada la..hehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@MiSzy DiaN:satu dunia tak suka kot..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Jebat Malaya: jenuh la nak hide gambar yang kena tag tu

Rara Farah said... [Reply to comment]

tasuke fesbuk layout baru..tp nasib ler..mmg akan ditukar nnti..grrr....10 minit pon lawa ape...jeles2

mia said... [Reply to comment]

ptut terkezut tgk muka buku da laen..huhu..xberkenan sgt dgn profile baru ni..huhu

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply to comment]

haha ayat kat terimakasut comel. takpela profile fb gitu, tasuka pon renyah je ;)

wannurfazrini said... [Reply to comment]

zack main kasar doee, mentang2 dia fb dia punya , skati je . hahaha

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

cool la bro ^_^

Fariq said... [Reply to comment]

wah smart r bro..

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poyoooo wooooo biasalahhhh tukar tukar.... aku suka tukar pasal setiap kali kalah main poker Face bok jatuh bankrap aku tukar lerrr.... kalau tak maluuuuu orang kenal

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Afzainizam:Hahah..ada jugak orang macam ni

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

memang jarang betul guna fb sekarang ni

iniialahaku said... [Reply to comment]

aku pon xsuka profile baru ni...tpi bila gambar aku bleh wat susun2 camtu trus aku jadi suka plak tgk gambar 2 jela...yg len ttap aku xsuka gak ngan profile baru ni

gabanMorka said... [Reply to comment]

Ya Allah, Kau tetapkanlah pendirian member ku ini...amin...hahahahaha

faiz said... [Reply to comment]

hahaha..tak istiqamah

mie said... [Reply to comment]

itu hanya sementara..
bila kena tag, nk kena adjust balik...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Sharinginfoz: Blogger yang rajin dok hapdet entri dalam blog mana nak jenguk fb dah..hehe

@Inilahaku: Haha..sama la..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@gabanMorka, Faiz: Tak istiqomah dalam benda2 lagha ni takpe bro..hehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@mie:Tulah, kalau kena tag agak lenguh jugak nak edjas balik

RedBoys said... [Reply to comment]

aku cukup menentang penukaran mark buat ni. yang lama lagi best. old skool tetap terbaik. huh. noktah

zik said... [Reply to comment]

erm cantik nya..... jenuh nak buang tag.. tanpa disedari atau disengajakan.. huhu

Raji berkata said... [Reply to comment]

woahhh smart juga eh ;D

Anonymous said... [Reply to comment]

ugg boots clearance outlet
mac cosmetics wholesale
mac cosmetics
cheap uggs
nike roshe run
gucci outlet
ugg boots sale uk
furla handbags
ray ban outlet
louis vuitton outlet sale
ugg clearance
woolrich jackets
genuine uggs
burberry outlet
gucci bags
canada goose jackets
mbt shoes
cheap ugg boots
canada goose sale
furla handbags
prada handbags
salvatore ferragamo shoes
canada goose jackets sale
ugg outlet online
tory burch outlet online
nike outlet
nike outlet online
roshe run
joe new balance outlet
reebok shoes outlet
louis vuitton bags