Dijangkakan harga munyet akan naik bulan depan | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, January 26, 2011

Dijangkakan harga munyet akan naik bulan depan


Hoihoi..

Aku dok rasa harga monyet akan naik. Semuanya gara-gara seorang pemain bola yang kahwin dengan artis tu. Boleh pulak bawak binatang tu pergi kenduri dia. Munyet pakai baju Manchester United memang satu idea yang menarik untuk peminat MU. Nasib baik aku penyokong West Ham United. 



Hahahaharamjadah

p/s: Kat tempat aku banyak munyet liar, siapa nak? Aku bagi free


Picture credited to: 

32 comments:

Anonymous said... [Reply to comment]

bro tulun hapus kan beruk..dkat u** s*****..

airaniez wirdani said... [Reply to comment]

Monyet ni agak bijak sebab dia pakai baju M.U.Glory2...(agaknya monyet tu sorak..hoho)

nub said... [Reply to comment]

mu kena!!! haahha

eddy syrol said... [Reply to comment]

hampir monyet jiran aku nak gigit aku dulu...nasib kaki d rantai..ciss punya monyet...

影の嵐 said... [Reply to comment]

aduhai..baru ingat nak buat perusahaan santan..=.="
nanti makcik astro nak wat kenduri susah..hahaha..xD

Maryam Fatanah said... [Reply to comment]

mcm tau je sape pemain bola tuh..owh...monyet boleh ckp noghori eh..? kah kah kah

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Anonymous: Haha..boleh2... tapi kena bayar la upah

@Airaniez: Haha...bijak2...sapa yang skong MU?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nub:Kohkohkoh...kuat noh MU..tak kalah2 lagi..

@Eddy: Gigit dia balik... biar dia rasa kena gigit

The Sharkox said... [Reply to comment]

@影の嵐: Hish, beli je santan segera...

@Maryam: Hahaha...munyet nogori takkan nak kecek klate kot

wannurfazrini said... [Reply to comment]

ada monyet isap jari x? comel la pulak . hehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wannurfazrini: isap jari orang ke isap jari dia sendiri? haha

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

aku penyokong potsmorth.haha

mofaizmz said... [Reply to comment]

munyet tu sbenarnya pemain bola tu punya ke artis tu yang punya.. aku rasa artis tu

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~: takpe, sokonglah mana2 janji bukan team big 4..hahaha


@Faiz: Tinjauan rambang melalui enjin carian google mengatakan munyet itu pemain bola yang punya...

Siti Safiyyah said... [Reply to comment]

apesal dia kasi pakai jersi mu bukan jersi negeri sembilan? konfius kejap..heh

ParkAir said... [Reply to comment]

munyet ni hebat, boleh heading bola ke belakang..

zik said... [Reply to comment]

ada monyet lebih ek..boleh tolong amikkan kelapa kat kampung tuh..tak larat nak sabit n panjat...
tapi kena train lah pulak

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

monyet Zakuan tu...wa femes la no...sama femes dgn tua dia...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

yg bestnya siap pkai pempes tu...

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

dahsyat la mohnyet ini..wakaakakka

The Sharkox said... [Reply to comment]

@zik:ni munyet pandai main bola.. rambut macam beckham

The Sharkox said... [Reply to comment]

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™: Tuan-tuan dan puan puan, untuk makluman, LadyZul adalah tetamu jemputan pada malam dorang kenduri hari tu.. adik ipar dia satu kelas dengan artis tu.. tak percaya??

pi singgah blog ladyzul...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@SyafiQ Bleszynski: dasyat22

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

monyet punyerrrr monyet.... Monyet MU itu halau dia jauh-jauhhh

mia said... [Reply to comment]

hekhekhee..pasal monyet ni tgh hot skrg..sgt manja n jinak..

tia said... [Reply to comment]

jgn nnt muke ank cam munyet da la! kahkahkahkaharamjadah!

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Lepas ni MUnyet akan menggantikan Paul si sotong yg dah mati tu. Hahaha.

akubiomed said... [Reply to comment]

Perasan tak semua gambar beruk MU bagi pose tidur rasanya beruk deberi ubat tidur kalau terjaga jangan harap beruk dapat bergambar :-)

Lepas ini ada pasangan pengantin bergambar dengan Tokek pula lagi mahal dari beruk

nescafe_ais said... [Reply to comment]

wah...kejam2..hahahaa..

Myvi Terbaru 2011>

AdaAkuKesah said... [Reply to comment]

blog ni aku suka, cantek dan ade kelainan..

Raji berkata said... [Reply to comment]

pergh aku penyokong MU membamkang monyet
hahahah
tpi kartun kau sgt smart =.="

Anonymous said... [Reply to comment]

cheap ugg boots
cheap nike shox
kate spade handbags
moncler jackets
north face outlet
michael kors outlet
belstaff outlet
cheap uggs
genuine ugg boots
cheap uggs for sale
ugg boots for kids
air max
ugg sale
michael kors outlet
juicy couture outlet
patagonia jackets
discount basketball shoes
womens ugg boots
ugg boots outlet
tory burch black friday
nike shoes
christian louboutin cheap
gucci handbags
jimmy choo shoes
michael kors outlet
balenciaga bag
woolrich outlet
nike shoes
parajumper jackets
cheap uggs
nike store online
isabel marant