Preview AJL 25: Good Luck YUNA.. | Blog Komik oleh @thesharkox

Sunday, January 9, 2011

Preview AJL 25: Good Luck YUNA..



Hoihoi..


Kalau tahun lepas aku bajet lagu Dan Sebenarnya oleh si Yunalis Zarai boleh masuk Top 3. Tup-tup dapat Naib Juara. Tahun ni aku bajet benda yang sama jugak. Top 3 tu tak mustahil. Tapi serius banyak gila lagu-lagu yang aku rasa cukup kuat. Rival terdekat Cinta Sempurna pada pendengaran aku ialah Tolong Ingatkan Aku si Ana 'Baju Kebaya' Raffali

Oleh kerana tak dapat jumpa Yuna sebelum dia nyanyi malam ni, so aku wish kat sini sajalah. Good Luck Yuna.

So, agak-agak koranglah, lagu mana yang akan jadi Juara?


p/s: Ye, memang aku layan Yuna. Kenapa, jeles???

16 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

cewah sempoi lah yuna....

Sir Marcello said... [Reply to comment]

oh aku tak amik tau lagi lagu yang masuk AJL kali nie...kena usha cepat2 nie...kena ada pilihan hati...hehhee

zikeryhassan said... [Reply to comment]

go YUNA go!

i love you

Mimie.Candy Cane said... [Reply to comment]

nak yuna menang jugak..sebab she really deserve it..

mofaizmz said... [Reply to comment]

hahha.. aku mmg ketinggalan.. xtau pun sapa masuk ajl.. aku tau tengok je..

cik ciput said... [Reply to comment]

tidaaaaaaaaaaaakk...

my vote goes to abg suparman, pejal tahir!hehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@cik ciput: Abag pejal akan menang satu award..jngn riso

The Sharkox said... [Reply to comment]

@mofaizmz: Dah ko layan musik orang puteh jee..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™: Orang Alor Setaq memang semua sempoi2 kak d...haha

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

gerrard rasa budak jahat Stacy menang =P

/Dayah//Nurul/ said... [Reply to comment]

prediction FT, Black & yuna! go yuna go

SizZLing SuZai said... [Reply to comment]

salam..
yup GOOD LUCK to cik YUNA ^^

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Kan aku dah sound ko awal-awal, Ana Raffali lagi hot dari Yuna ko tu. Hehehe.

Nur Syafiqah Yunus said... [Reply to comment]

http://puteridaman.blogspot.com/2011/01/ana-raffali-vs-yunalis-zarai.html

Raji berkata said... [Reply to comment]

ak suka lukisan yuna nih
hohohoh

Anonymous said... [Reply to comment]

genuine ugg boots
dolce gabbana outlet
jimmy choo outlet
christian louboutin shoes
uggs clearance
juicy couture outlet
air max 2015
juicy couture handbags
uggs sale
mcm handbags
longchamp handbags
celine handbags
ugg boots clearance outlet
mac cosmetics wholesale
mac cosmetics
cheap uggs
nike roshe run
gucci outlet
ugg boots sale uk
furla handbags
ray ban outlet
louis vuitton outlet sale
ugg clearance
woolrich jackets
genuine uggs
burberry outlet
gucci bags
canada goose jackets
mbt shoes
cheap ugg boots
canada goose sale