Jumpa Yuna malam semalam | Blog Komik oleh @thesharkox

Tuesday, December 21, 2010

Jumpa Yuna malam semalam


Hoihoi..

Ni nak cerita sikit. Malam semalam aku pergi mana entah. Aku tak tahu tempat tu kat mana dan aku tak tahu kenapa aku ada kat situ. Aku rasa first time aku kat situ. Ok then aku jalan-jalanlah kat kawasan tu. Tak ada orang. Sunyi semacam ajer.

Entah macam mana tetiba si Yuna ada kat belakang aku. Aku terkejutlah macam mana minah ni tetiba boleh ada kat belakang aku ni, tadi dia takde. Tetiba lagi aku berada kat tempat lain pulak. Entah kat mana aku pun tak tahu jugak. Hairan, tadi kat tempat lain, ni kat tempat lain pulak. Lepas tu Yuna ajak aku pergi rumah dia. Rumah dia sebijik macam rumah lama aku. Rumah ketika aku masih budak kecik. Eh, macam mana tetiba boleh ada kat rumah lama aku pulak ni? 

Kemudian, si Yuna ajak pergi swimming pool belakang rumah dia. Aku hairan lagi. Macam mana rumah teres ada swimming pool? Arghh...tension ni. Lepas tu selamba pulak ajak aku pergi swimming pool. Mana aku bawak spender berenang masa tu. Kemudian aku tanya Yuna.


"Yuna, boyfriend U tak marah ke keluar dengan I?"
"Boyfriend I? Siapa??"
"Qi, yang berlakon cerita Blogger Boy tu lah.."
"Oh, Qi? He is nobody-lah."
"Oh yeke....baguslah macam tu..hehehe"

Lepas tu aku taktau apa yang jadi pasal aku terbangun dari tidur tak tahan nak terkencing. DAMN, aku mimpi rupanya! Aku pun tak tahu kenapa aku boleh mimpi dating dengan Yuna. Aku mengakulah aku memang admire Yuna and all her songs. 

Aku memang hafal lagu-lagu Yuna (walaupun lirik selalu salah) macam Dan Sebenarnya, Greek Goddess, Backpacking Around Europe, Lie To Me With Style, Super Something, Gadis Semasa dan lagu apa lagi entah aku lupa. Tapi takkan la benda tu boleh masuk dalam mimpi kot?? Oh, mungkin aku set-kan lagu dia dalam folder Layan Tidur dalam SONY MP3 player aku kot sehingga membuatkan aku termimpi-mimpikan dia. 


Nasib baik tak basah tilam aku. Kalau tak, kena mandi berniatlah jawabnya..

Harharhar

Cheers,
Salam 1Mimpi.

p/s: Ingat nak angkat iPad lah




34 comments:

Jebat Malaya said... [Reply to comment]

Yeke nak tkencing?? Ntah2 nak tkeluar menda lain.. hahaha... Dulu sekali yuna datang matrik aku.. tpi aku x pegi tengok pun... duduk dlam bilik main dota... hahaah

Jebat Malaya said... [Reply to comment]

@Jebat Malaya:eh.. 1st..

Jabrullah said... [Reply to comment]

Yuna tu sapa???

Izzat Aziz said... [Reply to comment]

Sekali termimpin yuna plak.. aku kalau mimpi tak main artis tempatan, mesti artis luar negara.. mimpi pun memilih..haha

Teruna Suci said... [Reply to comment]

yuna mana satu ni? hehe

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

mimpi basah ngan yuna??takk syiok.hhahaha

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

ghahahaha...cehh dalam mimpi upenye..wakakak
giler la, muka cam ala-ala rock tapi berbunga la ko sharkox, ada taman upenye.. minat yuna..
tapi xpe, sebab yuna memang style pon, style giler kan!

lagu yuna beli original ke donload jek?? hahahahaha

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

asal mimpi ada swimming pool/laut/sungai je mesti nak terkencing kan =P

KiN said... [Reply to comment]

HAHA.naseb xde scene mandi kt swimng pool

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Jebat Malaya: Iye..nak terkencing..haha... DOTA lagi heaven dari Yuna ke?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Jabrullah: Yuna tu Yuna lah..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Izzat Aziz: Ah kau...demand.. dapat jumpa dia dalam mimpi pun jadi le..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Teruna Suci: Takkan la Yuna final fantasy kot..hoho

The Sharkox said... [Reply to comment]

@SyafiQ Bleszynski: Serius beb aku minat dia..aku ni memang memilih sikit nak minat artis mana..aku memang adore gila dengan lagu2 dia...seriusly..

@Wan Gerard: Satu lagi kalu mimpi gi toilet masa kecik2, konfirm terkencing atas tilam..haha

@Kin: Haha..kalau mandi dalam swiming pool, taktau la apa nak jadi nanti..hahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~: tak basah la beb..hahah

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

hahahaa...siap nak terkencing tu yang tak tahan...hihiii

kenapa YUNA jadi mangse mimpi ko kali nih..hihii

AISHA INANI said... [Reply to comment]

aku minat siket2 jek lagu yuna, tak semuaa.. haha!

gilaa, smp bawak mmpi ehem2! HAHA.

OrenLimau said... [Reply to comment]

hahaa..aku dah agak dah mimpi ni...iskkkk

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

erk. ni macam karangan budak sklh je bro.

nak terkencing ke nak terpancut tu?
g je lah mandi wajib. huhu

rossoneri said... [Reply to comment]

hohoho,aku asyik baca entry orang perasan dating dgn artis je nih...hahaha..mimpi indah lah ni.. sabo je lah

The Sharkox said... [Reply to comment]

@~ PIJA ~: Entah..tak tahu kenapa yuna plak yang datang..tunggu lisa surihani tak datang2 lagi kot..

@Aisha: Lagu yuna ni tak macam lagu siti nordiana, tu pasal aku minat dia...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@OrenLimau:HOHOHOHO

@Affan: Tak kesah la karangan budak sekolah ke apa ke...hehe Arrghh...berapa kali aku nak gtau aku tak terpancut..hahaha

@Rosso: yeke? biasalah, tak jumpa real life..

adwafarahin said... [Reply to comment]

haha x bley blah la bro!

wannurfazrini said... [Reply to comment]

macam hareemmmmmmmmmmmm!

Fariq said... [Reply to comment]

fuyoo..
syok wo dapat mimpi dia..
lagi plak dapat swim2 ngan die,,

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

ko dh gile ke.. haha.. :P

The Sharkox said... [Reply to comment]

@adwafarahin and Fadz:kahkahkah

@Fariq: takdapat lagi beb..hehe

@Heidi: Gila la sikit..haha

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Aku suspek ko sebenarnya angau dengan Yuna bukannya dengan lagu-lagu dia. Hahaha. Tapi dia papan la. Tak best. Hahaha.

JRY The Boonto said... [Reply to comment]

hahaha. gua ingat ni kisah benar. pasni dengar lagu artis yg mantap2 sket bro. yuna body xbest.kah3x

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Mohd Shahrul Hafizi: Oi oi...tak baik kutuk orang oi..berdosa..haha

@JRY: Ah, ko pun sama..biar la dia kering pun..nak tunggu lisa surihani lambat lagi..haha

wunny said... [Reply to comment]

haha yuna singgah mimpi. pergh~ :D

jom sini. durian dan perangai buruk.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wunny: HEHEHEHEHE

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Relax. Jangan marah. Kalau ko kahwin dengan dia sekalipun, aku redha. Hehehe.

Anonymous said... [Reply to comment]

ugg boots for kids
air max
ugg sale
michael kors outlet
juicy couture outlet
patagonia jackets
discount basketball shoes
womens ugg boots
ugg boots outlet
tory burch black friday
nike shoes
christian louboutin cheap
gucci handbags
jimmy choo shoes
michael kors outlet
balenciaga bag
woolrich outlet
nike shoes
parajumper jackets
cheap uggs
nike store online
isabel marant
tods shoes
parajumper outlet
juicy couture outlet
uggs for sale
jimmy choo outlet
uggs on sale
manolo blahnik sale
polo outlet online
ysl shoes