Mari bertaruh siapa menang malam ni, Malaysia atau Indonesia?? | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, December 1, 2010

Mari bertaruh siapa menang malam ni, Malaysia atau Indonesia??


Hoihoi..
Jangan lupa tengok Piala Suzuki 2010, Malaysia lawan Indonesia malam ini di saluran Star Sport pukul 8.30 malam waktu Malaysia. Depa kata Malaysia ni team bawah-anjing ajerAyuh Rajagopal, buktikan team kita bukan team bawah-anjing macam yang mereka cakap tu. Kita adalah team bawah-harimau! Baiklah, mari kita bertaruh secara halal, siapa menang malam ni. 

Aku bajet malam ni seri 1-1. Korang rasa??

Laki Rita Rudaini atau pun balak Ayu Raudhah tu??

p/s: But dah warna warni macam coklat M&M, kalau tak boleh skor jugak aku taktau la.
p/s/s: Aku bajet Indonesia dengan Vietnam confirm masuk semi.


+Picture credited to

9 comments:

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

dah tentu malaysia memang wei.. ko tak nampak ke kat header blog aku, aku pakai baju apa?? baju malaysia tuu.. mesti la sokong Malaysia.. ayuhh!! sama2 kita perjuangkan martabat bangsa dan negara.. ceewaah!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

Pap papapapa..MALAYSIA!!
Pap papapapa..MALAYSIA!!Pap papapapa..MALAYSIA!!Pap papapapa..MALAYSIA!!Pap papapapa..MALAYSIA!!Pap papapapa..MALAYSIA!!Pap papapapa..MALAYSIA!!

rossoneri said... [Reply to comment]

MENGHarapkan Malaysia menang lah...

LuPorTi said... [Reply to comment]

Malaysia Boleh!
Sokong Malaysia!

mia said... [Reply to comment]

xde tv kat sini..alaa..xdpt nk tgk..opkos sokong malaysia..but xpenah tgk garuda maen..so xtahu cmne result malam ni..hope perkhabaran gumbira la ek..ehehe

etomyam said... [Reply to comment]

hahaha...bawah anjing la pulak..harap2 boleh menang nanti

zikeryhassan said... [Reply to comment]

sedih weyh malaysia kalah :(

wazy said... [Reply to comment]

Apa nak dikata
malaysia kalah la bro :(

Anonymous said... [Reply to comment]

ugg boots for kids
air max
ugg sale
michael kors outlet
juicy couture outlet
patagonia jackets
discount basketball shoes
womens ugg boots
ugg boots outlet
tory burch black friday
nike shoes
christian louboutin cheap
gucci handbags
jimmy choo shoes
michael kors outlet
balenciaga bag
woolrich outlet
nike shoes
parajumper jackets
cheap uggs
nike store online
isabel marant
tods shoes
parajumper outlet
juicy couture outlet
uggs for sale
jimmy choo outlet
uggs on sale
manolo blahnik sale
polo outlet online
ysl shoes