Awek Khairul Fahmi yang tak menjaringkan apa-apa gol lagi famous dari Safee Sali. Damn! | Blog Komik oleh @thesharkox

Awek Khairul Fahmi yang tak menjaringkan apa-apa gol lagi famous dari Safee Sali. Damn!


TheSharkomikx: 
Edisi Menang Suzuki Cup 2010
Episod: I lagi feymes dari Safee Sali tau



DAMN..tiba-tiba seorang awek menjadi sebutan orang ramai. Bertuah betullah menjadi seorang awek kepada seorang keeper yang dulunya tiada siapa yang kenal. Tapi kerana kecomelan (dan ketangkasan) keeper tersebut, awek dia yang kena tempias. Masa aku masuk blog dia semalam, followers dia dah 1000+. Tapi tadi, sebelum aku taip entri tak berapa nak mesra SEO ni, followers dia dah jadi 5041 followers. Populariti blog dia naik mencanak-canak dalam masa tak sampai 24jam!! DAMN..

Aku tengok gambar ni ada kat belog gf Khairul Fahmi. Pegh..! Smart arh.-Izyanti-

Mana Safee Sali? Merajuk kot pasal korang tak tulis pasal dia. Kesian dia, dah sumbat 5 bijik pun tapi berapa kerat sangat yang tulis pasal dia... Takpe Safee, nanti aku tulis pasal ko (bila Liga Super start balik).

Harharahr

Senyum,
Salam 1Cuti Pak Najib bagi.

p/s: To FadzS. Kunalan single lagi rasanya

40 comments:

hiDAyah_muRNi said... [Reply to comment]

Safee Sali best..

Jebat Malaya said... [Reply to comment]

follower dia 5k x sampai 24 jam... hebat gila...

Mimi Saidi said... [Reply to comment]

tu la psl weh.time aku jenguk blog die last week baru 200 lebih kot

wannurfazrini said... [Reply to comment]

haha , aku pun pasan artwork kau ada kat blog dia . tumpang bangga wehhh

adwafarahin said... [Reply to comment]

tu la yg x bole blah...pakwe yg berhempas pulas awek dpr name...hahha
mcm2 la dunia nie..

Izwan said... [Reply to comment]

orang lain amik masa bertahun2 nak capai follower 5 ribu.. hehe..
pe pun congra8 malaysia.. harap tak terlalu selesa dengan situasi sekarang.. jauh lagi perjalanan..

momoyyanyzz said... [Reply to comment]

wow !

rossoneri said... [Reply to comment]

lol kesian safee, safee ke shafie?susah betul nak eja n sebut nama dia nih..aku slalu nak sebut safie ali

athirah said... [Reply to comment]

ske lg kat safee sali tu... macho beb... lalalallalalaaaaa

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Jebat Malaya: kencang gila masuk

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wannurfazrini: kembang hidong sikit

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri:Sa Fi E

akubiomed said... [Reply to comment]

Ini peribahasa Melayu, 'tuah ayam nampak dikaki tuah mmanusia siapa yang tahu'

si suraya said... [Reply to comment]

lihat entry ni cepat!
http://sisuraya.blogspot.com/2010/12/semua-orang-nak-cerita-pasal-khairul.html

cian jugak kat safee sali. kalau dia hensem sikit putih sikit dari khairul fahmi maybe dia dah fames jugak kot kt blog blog skng ni. hehe biasalah manusia :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

loh..selain kunalan tu yg lain xde yg single lgi ke?ha ha

/Dayah//Nurul/ said... [Reply to comment]

kagum cara game main pdg safee sali ngan other player too. hi awek KFM(C), femes la tu blog gf dia takpea...kasik chance k :D

alinac lover said... [Reply to comment]

hebat! hahhaa

h A n Y S said... [Reply to comment]

eehhh..dah ada org tulis pasal safee sali ye~ tp pasal dia digoda lah~ erk? dia digoda?? jeng jeng jeng..hahaha~

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

aah kan..kesian plak si safee tuh..uhuhu.
bukan senang2 nak jaring gol.. cantek2 plak gol nye..waakaka

cik ciput said... [Reply to comment]

aku tgk ptg tadi dah 5K dah followers dia..tpi diorg mmg sweet lah!i lokieee.. =)

Mknace said... [Reply to comment]

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Mohamad Faizal said... [Reply to comment]

kalau nak lebih popular dan kontroversi, kita patut mengaku yang kita ni bekas teman lelaki fahmi....

haha selamat tahun baru

iniialahaku said... [Reply to comment]

hahaha..2pon kat fb dah da group bnci kat awek dia..mcam2 sgghla..tpi page 2 dah xleh nk acces dah..tdi bleh lgi

The Sharkox said... [Reply to comment]

@h A n Y S: aku baru tau SS dah ada anak..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@SyafiQ Bleszynski: Tu yang aku heran tu syafiq

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Mohamad Faizal: DAMN, ijaicool datang sentuh komen aku!!!!!!

Hadiah tahun baru..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@iniialahaku: sapa yang buat fan page tu, serius dia sengal

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

good job...
kakD pun suka katun hg...mau ka org tak rembat..
hehehehe....

Amirez said... [Reply to comment]

smart artwork ko hehe.
tuah bf turut dirasai gf.
nama khairul fahmi mula naik sejak kelate menang piala malaysia hari tu lagi rasanya. kali ni bertambahlah feymes sebab berjaya menampan sepakan penalti indonesia dalam piala suzuki baru2 ni. termasuk aksi-aksi dia menyelamatkan bola daripada masuk gawang malaysia. kecuali yg dua bolos tu memang tak dapat nak diselamatkan sebab bukan silap dia

The Sharkox said... [Reply to comment]

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™: Rembat tapi watermark depa tak buang tu kira OK la...jangan pi rembat lepaih tu ngaku buat sendri plak...

@Amirez: Betul..aku sokong. Dia memang kebal dari Piala Malaysia lagi.. memang susah nak bolos dia..aku harap performance dia maintain. Jangan bagi publisiti banyak sangat kat depa ni..takut performance down

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Isteri Sahrul tak dapat penangan yg sama. Sian dia. Walhal hubungan mereka lagi sah. Hohoho.

panglima said... [Reply to comment]

Trafik jam!!! =D

teh fatihah said... [Reply to comment]

hahahahaha! suka gila entry begini..
bila lak nk wat kartun Teh.?ngeh3!

Anne Ladyburd said... [Reply to comment]

Memang tak di nafikan blog awek apex naik mencanak-canak. Tapi semua entry dia best-best untuk di baca. Bukan cerita mengarut yang hanya nak kan publisiti. Saya jumpa blog ni pun melalui blog awek apex. Secara tak langsung menaikkan traffic blog ni juga kan heee. Yang tak tahu erti ber'blogging' je yang suka fikir bukan-bukan. Chill :)

*Jemput sunggah blogshop saya ngeee*
http://shopaholicladyburd.blogspot.com/
"PEACE"

zuwaidah said... [Reply to comment]

first time masuk sini dari persinggahan rumah jejari runcing blogspot...siapa lagi kalau bukan si elia manis tu...
coollll....i like this blog.
thanks to elie for introducing this blog

farah si chantek said... [Reply to comment]

kamu pun jangan risau,tak lama lagi kamu nye jumlah pelwat pon bakal naik mencanak-canak kerana dia pon ader wat citer pasal kamu jua.hahah..tahniah!katun tu comel :)

AiNajWa said... [Reply to comment]

spe ckp safee sali x de blog..safee sali pon ad blog pe..
http://safeeygterbaek.blogspot.com/

Raji berkata said... [Reply to comment]

hak2 mcm2 lah ;D
lembu punya susu dutch lady dpt nama

mushroom said... [Reply to comment]

aku terlambatlah.. baru harini baca hahak.. owh.. baru aku tahu.. kalau aku x baca entry ni sungguh aku tak tahu apa2 huhuk

Anonymous said... [Reply to comment]

pandora charms
ugg boots sale
air max 2013
moncler jackets
cheap nike shox
tiffany & co
canada goose jackets
coach bags
coach factory outlet
nike store
brazilian butt lift workout
babyliss flat iron
juicy couture handbags
lebron james shoes
replica ray bans
north face sale
dansko shoes
fendi bags
tory burch black friday sale 2014
nike air yeezy
north face jackets sale
ugg boots sale
nike outlet
moncler outlet
rolex watches for sale
patagonia jackets
prada outlet
pandora jewelry
discount ugg boots
north face jackets
ugg outlet
discount ugg boots
moncler jackets
coach outlet online
christian louboutin shoes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...