Pesanan kepada Harimau Malaya: Jangan Over confident dan berhati-hati dengan laser, okay... | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, December 29, 2010

Pesanan kepada Harimau Malaya: Jangan Over confident dan berhati-hati dengan laser, okay...


Hoihoi..

Malam nanti adalah malam penentuan buat seluruh penyokong Harimau Malaya. Aku pun rasa berdebar-debar ni. Serius cuak pasal bermain di Gelora Bung Karno, apa-apa boleh berlaku. Dengan peminat fanatiknya, dengan laser hijau-nya, dengan baling botol ke dalam padangnya. Itu belum lagi cakap pasal bomoh, dukun, pawang. Paling tak boleh belah,  nak pakai godaan artis seksi lagi tu. Macam gampang pun ada.
Mengikut prestasi game hari Ahad haritu, aku tengok memang banyak improvement. Harap-harap Malaysia terus main macam di Bukit Jalil. Kalau main macam kat Vietnam, memang susah nak predict. Aku suka kalau Malaysia turun malam nanti dengan mentaliti yang 'sebenarnya kita ketinggalan 3-0'. Barulah rasa nak buru banyak gol lagi. Aku bajet seri 1-1. Seri pun jadilah, dapat jugak tengok julang piala nanti. 




Kepada Khairul Fahmi Che Mat [KFC(M)], fuhh, ramai orang suruh ko pakai spek pasal semua orang dah agak dah akan ada laser hijau menyuluh muka ko. Hope ko tak termakan dengan provokasi Mat Indon Garuda Seberang tu. Kalau tiba-tiba ada buluh runcing terbang ke padang, nanti aku hantar santau laser aku laser muka dorang balik. 



Harharhar..

Cheers,
Salam 1Laser

p/s: Ingat, kita dah sebelah tangan pegang piala, jangan bertukar tangan pulak. Bola itu bulat beb (kecuali bola ragbi)


21 comments:

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

nice la bro.haha ko lukis pakai ape dow??

missSenget said... [Reply to comment]

berdebar kan..

terbayang klu piala tu bertuka tangan..

T__T

macam2 bole jadi..

nub said... [Reply to comment]

gahahha.kemon malaysia!!!

ika~~ said... [Reply to comment]

haha..
nice entry..
takpe,klu kita dah berusaha insy boleh.
klh menang,kita tetap sokong malaysia!
btw kacak gak kann keeper msia tu?
hehe.gatai noo!

mia said... [Reply to comment]

tau xpe..ntah knapa, sy pon debar3 utk mlm ni..hadoihh..hope semuanya oke ajelaahh...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

kih3...

guna bulu runcing plak dah??

mie said... [Reply to comment]

fuh!!!
main bola pakai spek rayban..
heheheee

rossoneri said... [Reply to comment]

latihan dorang kena kacau sampai terpaksa training kat tepi hotel,huh,harap2 dgn dugaan macam nih,mentaliti pemain malaysia akan lebih kuat n xoverconfident, dan akan lebih berusaha nak menang! YEAH!!!!!!! huuu rasa nak nangis je nih kalau tengok match bola nih

Asyraf Afiq said... [Reply to comment]

artikel ni best..
kalo x keberatan..
usha la blog sye yg xseberape ni
http://asyrafpunyeblog.blogspot.com
follow skali ark..

Mimie.Candy Cane said... [Reply to comment]

teruja menanti game malam ni...semoga berjaya malaysia

cik ciput said... [Reply to comment]

go2 malaysia!semoga kita menang malam ni!

wannurfazrini said... [Reply to comment]

laser takpe lagi , tu awek hottt tuu nak tunjuk t*t*k dia tuu , mahunya xnak tgk . hahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~: Pakai tangan bro..nak pakai kaki tak berapa nak reti..

@MissSenget: Uih, jangan la bertukar tangan

The Sharkox said... [Reply to comment]

@ika~~: Ah, perempuan. Bila kekacakan mengatasi kehebaan menjaga gol, ini lah jadinya..haha

@Mia: Dup dap dup dap..

@GKSB: Senjata yang paling berkesan di sana..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: Itulah mat indon... hati kristal tak dapat menerima kekalahan..

@Fadz: Hoho....aku harap player tak terganggu dengan nasik lemak Jupe

monica said... [Reply to comment]

x saba nk tgk perlawanan mlm ni.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

hohoho...kena stanby la klu mcmni...kita bw pistol air bleh?

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply to comment]

Go Msia Go! hehe

haha.sempoi, sian apek do

Faiz said... [Reply to comment]

dah menang dah..skrg bleh super duper over confident..haaha

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

Izyanti said... [Reply to comment]

Aku tengok gambar ni ada kat belog gf Khairul Fahmi. Pegh..! Smart arh.

Anonymous said... [Reply to comment]

uggs clearance
burberry handbags
ugg boots on sale
chi flat iron
balenciaga outlet
cheap nike shoes
nike kd 6
ugg sale
louboutin shoes
pandora jewelry
fitflop shoes
burberry outlet
fit flops shoes
nike shox
uggs on sale
ugg clearance
woolrich outlet
nike air max 95
uggs uk
yves saint laurent shoes
celine handbags
nike shox clearance
ugg boots cheap
oakleys sunglasses
uggs sale
furla handbags
babyliss flat iron
prada outlet
moncler outlet
moncler jackets
balenciaga bag
salvatore ferragamo shoes
nike air max 90
canada goose jackets
cheap uggs for sale
isabel marant sneakers