Ramalan aku Malaysia vs Vietnam | Blog Komik oleh @thesharkox

Ramalan aku Malaysia vs Vietnam



Vietnam terus terang kata nak main cara menyerang. So tak mustahil dia orang boleh menjaringkan gol. Di tambah pulak dengan sokongan puluhan ribu fans dorang (dan juga beberapa orang bomoh Vietnam serta pancaran laser hijau ke arah keeper Harimau).

Rajagopal masih lagi merahsiakan taktikal. Pada aku yang kaki bangku ni, aku rasa baik main bertahan sambil melakukan counter attack, masih juga berpeluang menjaringkan gol. Tapi main bertahan ni selalunya makan diri. Korang rasa?

Cheers,
Lupakan sebentar Manshittter vs Chelshit

p/s: Aku berharap ramalan aku kali ni salah. 

12 comments:

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

all the best buat malaysia, jumpa indonesia kat final nanti

AISHA INANI said... [Reply to comment]

aku mana reti bola.
tapi aku nak malaysia menang, baru laa org kuar status 'proud to be malaysian!" kalo kalah? macam2 pulakk nak adaa kang.. hee~

shaffique said... [Reply to comment]

2-0 tak safe lagi r bro. kalau 3-0 ok. tapi vietnam main jenis attacking. tu yang cuak tu.
btw, chelsea 3-0 man utd. haha.


My latest entry : Superhero Marvel Di TRON-nified

Izzat Aziz said... [Reply to comment]

ramalan aku 0-0... nak tengok good football tengoklah manchester united vs chelsea.. so tak leh nk lupakan.. aku tengok bola.. bkn sbb nk sokong ke apa, tapi sebab nk tengok cara diorang main.. hehe

Fariq said... [Reply to comment]

yay.. kalau 2 - 1..
mesia still dpt ke final ikut aggregat..
papepon aku rasa 1 - o kot..


Halaman Link Exchange Di Naik Taraf

Afzainizam said... [Reply to comment]

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★


yup mesti lahhh Malaysia menang tapi mungkin menang tipis lah 1-0 susah nak kata...

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

hope leh menang la mlm ni...:)

Mohamad Izwan said... [Reply to comment]

sudah menang.. masuk final.. tapi game tak best macam kat malaysia hari tu..

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Selamat Maju Jaya buat Malaysia!!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Izzat Aziz: Tahniah...ramalan ko tepat!!!

Harap jumpa filipina kat final...go filipina!!

~zack~ said... [Reply to comment]

ai..singgah cni juga n follow awk...=)

Anonymous said... [Reply to comment]

canada goose outlet
giuseppe zanotti outlet
ugg sale
ugg boots clearance
cheap uggs for sale
nike air max
michael kors handbags
uggs on sale
cheap nike basketball shoes
patagonia outlet
celine handbags
michael kors handbags
ugg boots for women
toms shoes
joe new balance outlet
kate spade black friday
cheap ugg boots
mulberry uk
polo outlet online
dolce gabbana handbags
ugg boots clearance
cheap uggs
ugg boots outlet store
ugg boots sale
fendi outlet
mbt shoes clearance
babyliss flat iron
michael kors outlet handbags
pandora sale
new balance outlet
true religion outlet
uggs outlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...