Aku dah agak dah Ana "Baju Kebaya" Raffali menang..hahahahahaha | Blog Komik oleh @thesharkox

Monday, January 10, 2011

Aku dah agak dah Ana "Baju Kebaya" Raffali menang..hahahahahaha




Well...As i said earlier in previous entry, saingan terdekat Cinta Sempurna ialah Tolong Ingatkan Aku dari Ana Raffali.. Well.. Aku memang ada kuasa psikik macam arwah Sotong Paul...  Congratz Ana.. Congratz to Yuna also. 

Faizal Tahir, ko cuba lagi tahun depan. Kalu tak menang jugak, cuba lagi 2 tahun akan datang..

Hahahahaharuan

41 comments:

AISHA INANI said... [Reply to comment]

aku tak sukaa keputusan itewwww! heh.

tomatokering :) said... [Reply to comment]

nape die menang ? huhuh

The Sharkox said... [Reply to comment]

@AISHA INANI: aku suka..walapun aku tak tengok..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@tomatokering :): Dia menang pasal Manchester pun menang..hahahahahahah...

cik ciput said... [Reply to comment]

kenapa ana rafali mng?biasa je..huhu

The Sharkox said... [Reply to comment]

@cik ciput: mungkin pasal Liverpool kalah kot..hahahaha...

~eZmALiZa~ said... [Reply to comment]

hahaha..kat fb wall, penuh sampai cecah lantai sume menyangkal keputusan nie..hahahaa... :D

fya zainal said... [Reply to comment]

memang rezeki dia malam ni
even aku xmau dia menang
huhu

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

hebat la ko sharkox, pilihan ko memang tepat.. macam sotong.. ahahahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@~eZmALiZa~: Yang marah2 tu semua juri awam tu..cuba yang marah2 tu diberi pilihan jadi juri awam, konferm faizal tahir menang...tapi itulah, ini bukan realiti TV... ini profesional..heheheh

The Sharkox said... [Reply to comment]

@fya zainal: ni budak faizal tahir la ni...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@SyafiQ Bleszynski: Haha..Instint aku 80% tepat.. jangan aku jadi sotong sudah...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@The Sharkox:instinct*

nub said... [Reply to comment]

wohoho..ebat naa..aku pas tgok bola td hingaq kat kedai suma x suka ana rafali mnang..aku xtaw la perfromance cmna..tp lagu tu mang syokk oo

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

She deserved it!

rossoneri said... [Reply to comment]

yang penting faizal tahir dapat pulang dgn duit gakkkk...

zikeryhassan said... [Reply to comment]

xkisah sesiapa pun yang menang, bukan kita dapat pape pon. hahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nub:Penyokong FT la tu..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Mohd Shahrul Hafizi: Yep..agree

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: OK, mari mintak duit sama itu faizal.

@Zik: Haha..1000% Setuju!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

takpa2..yuna tak menang...
tapi katun tu memang dah menang utk ditayang...kakD suka....

The Sharkox said... [Reply to comment]

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™: suka betoi kak di mai ja puji..mai ja puji...kembang dubur ni..haha

rainbowskittle said... [Reply to comment]

hahahaha rasa macam nak pinjam kuasa psikik arwah sotong paul tu !

eiffel said... [Reply to comment]

@The Sharkox: xderk kne mgena ngan manchester!huhuuhuuhu

eiffel said... [Reply to comment]

yeah, ana rafali menang!!!!!

tuh jer nk komen..citer pepnjg...The Sharkox bukannya tengok pown, sibok jerk! xP

RedBoys said... [Reply to comment]

her deserve it.
apa-apa pun, lagu dia best juga. dan kenapa harus bangkang keputusan juri yang berpengalaman? ini bukannya menggunakan sms vote. hurm

L.O.V.E hUnTeR said... [Reply to comment]

pelik rrr, ni juara lagu ke juara artis pilihan?? Ana raffali tak salah kot, dia nyanyi je lagu tu.. huhu Sian ana raffali dituduh memacam aku tgk dlm youtube.. Walopon aku bkn fan dia tp aku kenal dia(aku studi dgn kakak dia dulu) dia dr famili susah, adik beradik 11 org..Dia niat nk tolong famili dia, jd hentikan la tohmahan fitnah semata yg tuduh bapak dia beli AJL..huhu emo lak aku dgar fitnah2 neh walopon aku xtgk semalam..hehehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@eiffel: Hei..tengok ye..tengok tang yuna nyanyi je..lepas tu tengok liverpool menangis..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@RedBoys: Nilah tipikal malaysian people..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@L.O.V.E hUnTeR: Ha..apa lagi..kasi buat la satu entri pasal cite ni

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

ana rafali memang best..sian yuna

E.d.Y said... [Reply to comment]

kasut AR siap direka khas tu

L.O.V.E hUnTeR said... [Reply to comment]

bkn nye aku xmau update entri tp mood ilang jap keje bnyak di tempat baru.. Aku skang rajin bw je..huhuhuhu keje baca entri org n komen..wuwu

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Ko akui kan yg Ana Raffali lebih hot dari Yuna? Hehehe.

Amirez said... [Reply to comment]

kemenangan yg tak disangka2. bak kata para juri, juara dipilih berdasarkan lagu sama lirik mahupun iramanya. bagi pendapat aku, Tolong Ingatkan Aku memang layak dapat juara. lainlah kalau lagu Jahat yang menang...memang satu kepelikan melanda industri muzik tanahair hehe

zik said... [Reply to comment]

apepun tahniah buat ana raffalie.. keputusan juri adalah muktamad.. huhu

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Wan Gerrard: Takpe la...janji FT tak menang ..hehe

@Edy: Direka oleh??

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Mohd Shahrul Hafizi: Yuna still hot..hahaha

@Amirez: Stacy menang kalau, aku rasa bubar parlimen..haha

@Zik: Agree

wannurfazrini said... [Reply to comment]

35k utk dia sorg , tu psl org hentam dia . dia mmg berbakat . org dgki je nak kutuk dia . sian AR .

Raji berkata said... [Reply to comment]

Yuna tu cun owh
hohohoh

Anonymous said... [Reply to comment]

cheap uggs for sale
mcm bags
marc jacobs outlet
belstaff jackets
ugg boots on sale
chloe bags
nike free run 3
nike air max 95
belstaff outlet
tory burch outlet online
canada goose jackets
mulberry outlet
mac cosmetics
nike roshe run
uggs for cheap
mbt shoes clearance
brazil butt lift workout
michael kors outlet store
patagonia outlet
mulberry outlet
woolrich outlet
coach handbags
nike air max 2014
ugg sale
cheap ugg boots
burberry outlet
cheap toms
kd vi
jimmy choo outlet
uggs sale