Siapa rasa nak kena tumbuk laju-laju? | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, January 26, 2011

Siapa rasa nak kena tumbuk laju-laju?


Hoihoi

Ha, oleh kerana minggu depan Chinese New Year, maka aku minggu ini sudah mula membuat persediaan ke arah itu. Langkah pertama ialah dengan menonton filem kungfu. Aku bukanlah peminat filem kungfu sejati. Hanya ada beberapa filem kungfu sahaja yang aku minat. Yang aku minat sekarang ini ialah cerita pasal IP Man (Yip Man), tok guru Bruce Lee. 


Adegan IP Man membuat tumbukan laju-laju ke arah kepala lawan dia adalah scene yang paling aku nanti-nantikan. Pergh.. Ianya begitu asyik sehinggakan aku terpengaruh. Hari-hari praktis untuk mendapatkan tumbukkan laju macam dia. Tak dapat buat penumbuk laju-laju pun takpa, dapat lempang pipi Fasha Sandha laju-laju pun dah cukup baik. 


Mungkin beberapa hari mendatang ini aku akan praktiskan menyanyi lagu tahun baru Cina dan tarian singa pulak. Oh, koleksi klip aksi penumbuk laju IP man boleh di ushar di sini (Youtube),

p/s: Nora Danish bukan penyebab.

19 comments:

alfablue7 said... [Reply to comment]

p/s: habes tu sape?? he

zikeryhassan said... [Reply to comment]

apa kaitan fasha sanda, nora danish dan juga ip man? hehe

nub said... [Reply to comment]

wahahah.ip man syiokkk

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

ohhhh IP man aku minat gakkkk ..... ni nak tengok apa citerr movie untok time raya cina ni kat wayang nanti....

AISHA INANI said... [Reply to comment]

nak jugak kan nora dnish bukan penyebab!
kesian ouh si fasha bongok nih.
muka dah cun, bakat pon hadooo.
tapi......... adoi!!

Fariq said... [Reply to comment]

adeh,, dah takde keje ke bro,, hehehe
tapi serius,, kalau dpt tumbuk yg laju2 camtu,,
agaknya mesti nak tumbuk padi dah takyah guna mesin lagi kan.. :p

Aku Hampir Jadi Super Hero | Best Ke Kipas Blogger?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

tngk katun tu pun dah sempoi beb...

mia said... [Reply to comment]

hakahkahkaa...caitt..ayat last tu sempat lagi kan..

nora danish bukan penyebab ye kwn3..ehkehke

wannurfazrini said... [Reply to comment]

ehh buat persediaan CNY ? nak angpau weehhh . hehe

The Sharkox said... [Reply to comment]

@zikeryhassan: Kita ibaratkan Ipman tu sebgai jejai, fasha sandha jeles ipman keluar ke jepun ngn nora danish, lepas tu putus.. tapi aku tau, bukan nora danish penyebab putus..haha.. apa aku merepek ni..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@AISHA INANI: cun kaa??? harap tayang perut ja dia tu...

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

p/s: kalau bukan nora danish....sape pulak????

loLaa_nurafizza said... [Reply to comment]

thesharkox tgk cite kungfu ip man..i nak balik kg..huhu..xsabo nak balik..

Ujang9897 said... [Reply to comment]

gua join lempang fasha sanda..hee

mie said... [Reply to comment]

fuh!!
tiba2 rasa nak lempang orang juga..
ehheeee

mofaizmz said... [Reply to comment]

haha.. penumbuk wing chun

akubiomed said... [Reply to comment]

Rasanya yang paling pantas adalah mendiang Bruce Lee

Raji berkata said... [Reply to comment]

Ip man sgt beraksi ;D

Anonymous said... [Reply to comment]

nike shoes
christian louboutin cheap
gucci handbags
jimmy choo shoes
michael kors outlet
balenciaga bag
woolrich outlet
nike shoes
parajumper jackets
cheap uggs
nike store online
isabel marant
tods shoes
parajumper outlet
juicy couture outlet
uggs for sale
jimmy choo outlet
uggs on sale
manolo blahnik sale
polo outlet online
ysl shoes
woolrich jackets
canada goose jacket
pandora charms uk
cheap uggs
gucci outlet
pandora charms
uggs on sale
coach outlet
prada outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses