Hit keyword di hujung minggu pertama 2011 | Blog Komik oleh @thesharkox

Friday, January 7, 2011

Hit keyword di hujung minggu pertama 2011





Hoihoi...

2-3 hari ini keywords paling hot ialah gadis shawl melaram. Hahaharuan.. Aku taktau kenapa tiba-tiba ramai gadis-gadis dan sebilangan jejaka-jejaka hightlightkan benda ni. Blog yang mengutarakan isu tu memang antara blog yang aku follow lama dah. At first aku baca lepas dia publish, aku rasa macam takde apa pun. Lagi aku gelak adalah. Gelak pasal setuju dengan apa yang dia cakap tu. Betullah tu.. 

Tapi tiba-tiba BOMM KEBABOMMMM!!! Meletup sekejap dunia blog berbahasa Melayu. Aku tengok dah jadi macam isu nasional pulak dah. Harga RON97 naik sekupang pun tak ramai yang nak ulas macam ni. Lagilah aku gelak kuat-kuat. Ada yang kata macam itu, kata macam ini. Ada yang mengeji, ada yang menyokong, yang menganjing pun ada. Semua emo. Blog yang kena smash tu steady saja cakap malas nak layan.

Tapi takpa.. Ada orang lain back up. Ada orang lain tolong jawabkan. Baguslah itu. Kira famous la orang-orang yang kena smash dalam entri tu. Sampai aku pun pergi jenguk blog-blog yang kena smash tu. Dapatlah 1 unique visitor dari aku. 


Kesimpulannya, memang blog-blog yang comel-comel macam tu bukanlah blog yang aku nak follow. Terlalu comel untuk aku baca. Aku tak leh tengok lama-lama. Takut nanti aku 'ter' Right Click >  Save As gambar-gambar dia. Bila buat Save As, takut tuan blog tu haramkan pulak aku simpan gambar dia pasal nanti dia kata itu hak dia.

Hahahaharuan

Senyum,
Salam 1Shawl warna warni


p/s: Oh, aku kalah dalam kontest header yang menjanjikan hadiah shawl tu. 

26 comments:

Fariq said... [Reply to comment]

hahaha,, sharkox sharkox.. sampai tak tau kawan nak komen pe dah ni,, ngeh3x..

nub said... [Reply to comment]

hahahah..pukoi2 gak ang ni..
ceq pon x larat nak p blog comey2..
dugaan kuat.hihihihih

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

hehehe gerrard tak tahu mengenai kekecohan shawl tu..perkara kecik je kot =P

rossoneri said... [Reply to comment]

hahahahahah betul2 harga minyak naik sikit je kot yang ulas...mula2 aku dah pelik, apsal semua org menggelabah semacam je nih...hahahaha kelakar laaaaaaaaa, kalah dunia artis..

Azmi said... [Reply to comment]

pasal shawl tu mmg kontroversi giler

Izzat Aziz said... [Reply to comment]

pegi blog comel2 disable image je, baca text je.. baru selamat..haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

uih..xberani nak komen lebih2 pasal tu..nanti silap cakap naya pulak..ha ha

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Aku tak amik port sangat dgn benda camni. Lagipun aku memang tak berkenan follow blog yg terlalu girlish. Rasa macam rama-rama masuk dlm pusat je. Hahaha.

Dem! Aku turut terjejas dgn kenaikan RON97. Nampak gayanya kena tukar ke RON95 la plak. Huhuhu.

adwafarahin said... [Reply to comment]

hahaha lu mmg x bole blah la kan..aku de gak wat sket komen sal kes nie..
cekidaut!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Fariq: taktau nak komen apa tapi komen jugak dah kira bagus ni fariq..haha

Nub: Haha...save as??

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Izzat Aziz: rasa tak puas plak baca takde imeje.haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Mohd Shahrul Hafizi: HAHAHAHAH..rama2 masuk pusat memeng analogi yang sumpah macam haram...haha

PReDicToR said... [Reply to comment]

isu shawl huhu no komen....
nyway dua2 picture tu cantik ah...i like

Hasrol Nizam said... [Reply to comment]

izzat, kalau disable right click pun ada je cara orang nak enable balik kan? so takde function pun kat situ. senang tak yah letak terus gambar tu. :D

apapun, benda kalau kita boleh elakkan, elakkan awal2..kan?


Pendapat anda?
jangkamasa panjang, agak2 di mana ye?

gabanMorka said... [Reply to comment]

aku rase aku nak jadi model seluar dalam...haha

wannurfazrini said... [Reply to comment]

entri kalau nak publish kene jaga2 . kang kena kebaboom kan . susah weyhhh !

Sophie Al-yahya said... [Reply to comment]

siapa buat entry pasal isu tu mesti traffic naik ehh..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Hasrol Nizam: izat cakap pasal disable image..bukan disable right click..

tapi memg betul pun kalau disable right click tu leh patah balik enable

The Sharkox said... [Reply to comment]

@gabanMorka: aku syorkan calvin klien..ahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Sophie Al-yahya: yeke? yang stat buat topik tu lagi mencanak2 naik..haha

Danie said... [Reply to comment]

@gabanMorka:
same la kite malas nak pakai topeng,pkai purdah lak.hehe..

BeaN MorENo said... [Reply to comment]

actually ada certain blogger yang suka amik kesempatan atas isu...that is Malaysia Blogsphere

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Serius weh! Kalau ulat gonggok tu normal la kan. Hahaha.

(One) SiTi* said... [Reply to comment]

hahahaha....shawl nye pasal yea..
macam-macam la...
yang pentingnya, saya tak suka tengok kaum sendiri pakai shawl yang tak tutup aurat betul2..
sedih..~

gaya atau naya yang dicari?


Recent post:
Template Ringan untuk Blog

Raji berkata said... [Reply to comment]

hahahaha klakar gak entry nih weh
;P

Anonymous said... [Reply to comment]

uggs sale
furla handbags
babyliss flat iron
prada outlet
moncler outlet
moncler jackets
balenciaga bag
salvatore ferragamo shoes
nike air max 90
canada goose jackets
cheap uggs for sale
isabel marant sneakers
cheap oakley sunglasses
jimmy choo shoes
ray ban outlet
nike shox
ysl shoes
dansko outlet
salvatore ferragamo outlet
celine outlet
moncler uk
guess factory
clarks outlet
new balance outlet
gucci outlet
balenciaga bag
lebron james shoes
reebok shoes
ugg outlet
cheap ugg boots
isabel marant sneakers
ferragamo shoes
gucci handbags