Selamat Menyambut Ulang Tahun Superman Malaya! | Blog Komik oleh @thesharkox

Thursday, January 20, 2011

Selamat Menyambut Ulang Tahun Superman Malaya!


Pada 13 Januari 2008, seorang Superman yang memegang status warganegara Malaysia telah dilahirkan. Tapi beliau bukannya lahir di Planet Krypton dan di hantar ke bumi menggunakan kapsul seperti Clark Kent. Sebaliknya beliau telah dilahirkan semasa membuat show di sebuah pentas ketika ulang tahun ke-4 8TV. Kemudian pada 19 Januari 2008, Superman tersebut terpaksa berhenti menjadi penyelamat Malaysia selama 3 bulan kerana pandai-pandai tunjuk perut depan orang ramai masa show itu.

Oh, 19 Januari ialah semalam. Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman...

Ulang Tahun kena banned dari membuat persembahan di khalayak ramai ok, bukan ulang tahun FT.

Hahahaharuan

Salam 1Superman

p/s: Saya cukup teruja ketika membuat persembahan di pentas sekali gus ingin meraih perhatian penonton - SuperFTman

27 comments:

gabanMorka said... [Reply to comment]

kalau tgk bulan kelahiran, fadzilah kamsah ckp memang org lahir bulan ni sukekan perhatian...tapi aku rasa bagi kes superFTman ni...over kot.kah3

Jebat Malaya said... [Reply to comment]

Tolong ucap hepy birthday kat dia...

rossoneri said... [Reply to comment]

eh,besday faizal tahir ke????

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

ooo...malu2 nk tngk pict tu...tapi memang TERBAIK lah..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: Bukan FT punya besday, tapi ulang tahun dia kena banned dari membuat kemunculan di TV selama 3 bulan pasal kes bukak baju tu..haha

AISHA INANI said... [Reply to comment]

hahahhaa!
aku ingt bufday FT tadikk.
gila suka dgn dia nihh. lagu nak gempak je kannn? ehh i like laa.

Mknace said... [Reply to comment]

:) :) :)
idop superman!!
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply to comment]

happy birthday

~eZmALiZa~ said... [Reply to comment]

hek3...epi bday la yerr... :D

Aisyah Thaqif said... [Reply to comment]

ulang tahun kena banned . TERBAIK !

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Aisyah Thaqif: Hah..akhirnya ada jugak yang paham... yang lain kat atas ni semua kata hepy birthday..birthdat superman lambat lagi

etomyam said... [Reply to comment]

aku antara org yg tak minat dgn FT..boleh tak? .. hehe

ayaa alyy said... [Reply to comment]

faizal tahir kuuuuu ! :P
eh btw, zarifah zawawi tuh. she's my senior. time mrsm dulu. hehe. mmg kecik lh dunia :)

RedBoys said... [Reply to comment]

ah. aku sudah lupa akan tarikh keramat ni. haha. terbaiklah bro ni.

SyafiQ Bleszynski said... [Reply to comment]

giler jahat kutuk superman... hahahaha

mengah kot lepas terjun kolam tuh..haha

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

die x menang bagus gak :P
hehe

zik said... [Reply to comment]

ingatkan ulang tahun birthday.. rupanya ulang tahun kena banned... huhu

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeeee nak gak joint ucapkan

Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
Selamat Menyambut Ulang Tahun ke-3 Abang Superman
ulang tahun kena banned....ooooopppppsss

deCrewz said... [Reply to comment]

Owh.. Nanti tolong sampaikan salam hamba kepada beliau yer...hu3

ParkAir said... [Reply to comment]

Satu-satunya Superman yang mampu lemas dalam swimming pool!

Cik Ungu Violet said... [Reply to comment]

hahaha, ada jugak ulangtahun kena banned ek. LOL ;P

The Sharkox said... [Reply to comment]

@etomyam: Boleh boleh..tak ada masalah. Sedangkan PM kita sendiri pun ramai yang tak suka, ini kan pulak FT..haha

@Ayaa: Yeah..dia kiut..

@Redboys: Apa guna internet dan media hiburan..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@SyafiQ Bleszynski: Haha.. mengah la..dalam video klip pun mengah2..

@Gerard YNWA: No komen..nanti peminat dia marah..

@Zik: hehehe...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@deCrewz: Dia kata Wsalam...

@ParkAir: Satu2nya yang berambut panjang dan tak pakai baju

@Ungu: Di thesharkox, semua yang takde insyaAllah ada..

Raji berkata said... [Reply to comment]

o yeah faizal tahir ;D

Anonymous said... [Reply to comment]

nike shox
uggs on sale
ugg clearance
woolrich outlet
nike air max 95
uggs uk
yves saint laurent shoes
celine handbags
nike shox clearance
ugg boots cheap
oakleys sunglasses
uggs sale
furla handbags
babyliss flat iron
prada outlet
moncler outlet
moncler jackets
balenciaga bag
salvatore ferragamo shoes
nike air max 90
canada goose jackets
cheap uggs for sale
isabel marant sneakers
cheap oakley sunglasses
jimmy choo shoes
ray ban outlet
nike shox
ysl shoes
dansko outlet
salvatore ferragamo outlet
celine outlet
moncler uk
guess factory
clarks outlet

chenmeinv0 said... [Reply to comment]

replica watches
timberland outlet
oakley sunglasses
sac longchamp
canada goose outlet
steelers jerseys
louis vuitton outlet
ray bans uk
uggs outlet
coach outlet
20174.20chenjinyan