Biarlah dia nak pakai bikini pun. Dia bukan suka pakai baju. | Blog Komik oleh @thesharkox

Tuesday, January 11, 2011

Biarlah dia nak pakai bikini pun. Dia bukan suka pakai baju.




Hoihoi..

Kecoh. Satu blog bukak cerita pasal minah ni pakai bikini, semua blog nak ikut buat benda yang sama jugak. Hadoi. Biarlah dia. Dia rasa pusat dia lawa, mestilah dia nak tayang pusat dia kat orang sana. Cakap banyak-banyak pun tak guna. Dia apa kisah. Pakai kostum penari gelek kat sini orang bising, pakai bikini kat Bali pun orang bising.. 

Hahahaharuan
Salam 1Bikini Bottom

p/s: Kalaulah aku ada kat Bali masa tu. Hehehe

30 comments:

mofaizmz said... [Reply to comment]

gua blur.. artis mana pakai bikini?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@mofaizmz: ada..kat kosmo hari ni ada cerita pasal artis sorang ni...hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

terbaiklah gambar fasha sanda ko buat.....
kakD memang suka la...bleh pinjam sat nk boh kat blog kakD?

The Sharkox said... [Reply to comment]

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™: sila sila

nub said... [Reply to comment]

hihihii,...melepas kita na..adoii.. hahaha

orkedwangi said... [Reply to comment]

fasha la tuh..hahahha..biaq p la kat dia...nak bt lagumana dah dia mcm tuh...xretii ehhh...

rossoneri said... [Reply to comment]

oh fasha kaaa

irahehe said... [Reply to comment]

hahahhaa.pusat dia lawa! betol lah tue, die tak heran pon ape orang cakap pasal dia..

nabilah_2908 said... [Reply to comment]

hrumm..betul la tu...lantak dia la nk pakai apa pun..kita yg dok bising2 ni apa dapat...?

dia mmg sj nk cari publisiti..dah tau dia tu public figure..ttp nak uploadkan gambr2 dia dlm fb..bukan tkpernh kena sebelum ni...mmg sengaja..

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEBAYA BIRU

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nub:Melepaih apanya Nub? Aku tak paham..haha

@Orked: Hehehe...artis lagu tu la

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: Entahlah..no komen..haha

@Nabilah: Tapi takpa, dia mengaku itu gambar dia kira boleh terima la..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@irahehe: Dah lali sangat dah dia tu....dulu kena bertubi2 pun rileks ja

cik ciput said... [Reply to comment]

pasha panda la ni..haha..

"saya pakai bikini, saya OK" - pasha panda

Encik Tikus said... [Reply to comment]

haha perli baik punya~ xD

iniialahaku said... [Reply to comment]

hahaha...ok nk glak je

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

beliau mmg sengal~ gua mmg tak layan da minah ni, dari dulu lagi

Mohd Shahrul Hafizi said... [Reply to comment]

Fasha rupanya. Memang dah rosak teruk. Biarlah dgn dia. Doakan supaya dia bertaubat dan berubah.

Amirez said... [Reply to comment]

gambar baru ke?
haih, impact watak Chinta tak menjadi dalam dirinya lagi...

Afendi Othman said... [Reply to comment]

tak serik2 dia ni...kata nak berubah..tapi tak berubah gak..tapi isu sabotaj pun iye jugak..tula dah jadi artis lain kali hati2 la...

rockinsudu said... [Reply to comment]

minah neyh mmg daring gile kot. lek je pkai seksi2.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@cik ciput: "Kawan saya yang upload ke fesbuk..marah dia.."haha

@Tikus: Takla...tak perli..sarkastik saja...haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~: Yeay..kita sama...memang tak pernah nak layan cerita2 dia

@Amirez: seriusly, chinta tu cerita baru dia kat tv berapa??? sumpah taktau

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Afendi Othman: dah orang meluat dengan dia... mana taknya orang nak sabotaj...

@Sudu: Tak seksi dah pada dia tu kalau selamba ja tayang pusat macam paris hilton..hoho

The Sharkox said... [Reply to comment]

@iniialahaku: AHAHAHAHAHAHA

Atsuko Ichirou said... [Reply to comment]

hehee...
nice...

syahrilhafiz said... [Reply to comment]

haha, apa daa
bukan je bikini tu terus..50 sen ;D

RedBoys said... [Reply to comment]

haha.
lawa siot lukisan ni.
adeh. isu sekejap je panas ni. lepas ni suam jelah.

wannurfazrini said... [Reply to comment]

hahha minahhhh? asal kau tak taip je nama FS, kan senang reader nak paham . hahaha

Raji berkata said... [Reply to comment]

owhhh ni FS kan weh?
hahaha adeh mcm2 jer artis nih

Anonymous said... [Reply to comment]

cheap uggs
cheap ugg boots
giuseppe zanotti shoes
belstaff jackets
juicy couture handbags
uggs sale
louis vuitton handbags
uggs sale
north face jackets
dansko outlet
roshe run
louis vuitton outlet
canada goose outlet
giuseppe zanotti outlet
ugg sale
ugg boots clearance
cheap uggs for sale
nike air max
michael kors handbags
uggs on sale
cheap nike basketball shoes
patagonia outlet
celine handbags
michael kors handbags
ugg boots for women
toms shoes
joe new balance outlet
kate spade black friday
cheap ugg boots
mulberry uk
polo outlet online
dolce gabbana handbags
ugg boots clearance
cheap uggs