Twitter badge by TheSharkox | Blog Komik oleh @thesharkox

Saturday, February 19, 2011

Twitter badge by TheSharkox





Hoihoi..

Kalau kamu perasan, dalam header blog tak best ini, ada burung kecik atas kepala budak tu. Ambiklah burung biru yang aku lukis ni. Aku bagi free. Dalam bizi bizi ni pun, sempat lagi aku main burung aku sendiri. Eh, bukan. Sempat lagi aku lukis burung biru ni maksud aku.

Nasihat aku satu saja. Gunakanlah burung ini ke arah kebaikan dan diredhai. Hey, followlah Tweet aku di @thesharkox


Sertai contest Ford Fiesta dan anda boleh saksikan
American Idol 10 LIVE di Hollywood.
Klik Sini untuk maklumat lanjut

p/s: Ceh, sempat promote Twitter lagi tu. Keji betul.

14 comments:

afrohead said... [Reply to comment]

sebab badge kau buat ni cun. aku dah follow twitter kau. ekeke

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply to comment]

lawala header ada burung, kalu kita bukak twit nt kita follow :)

rossoneri said... [Reply to comment]

kenapa macam sedih sgt muka burung tuh haha.

Nour Akmal said... [Reply to comment]

hye..singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

gabanMorka said... [Reply to comment]

tweeter aku xbpe aktif la
haha

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh mana ko tangkap burung biru tuuuuu.... jinak sungguh lahhh

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead: hoho..bagus2

@dAYAH: Folow2

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: tang mana pulak nampak sedih tu..haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@gabanMorka: aktifkan cepat

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Afzainizam: tangkap dalam seluar..hahaha

L.O.V.E hUnTeR said... [Reply to comment]

best ke twitter ni?

wannurfazrini said... [Reply to comment]

wowwww burung mata besarrrrrrrr . hahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wannurfazrini: mata gojes macam mata ailyl... :)

Raji berkata said... [Reply to comment]

hohoho comel2 ;D