Minggu sibuk dan Malaysia Technology Expo 2011.. | Blog Komik oleh @thesharkox

Minggu sibuk dan Malaysia Technology Expo 2011..



Hoihoi..

Minggu ni aku sibuk ya amat sikit. Sibuk pasal kena pergi KL untuk menjaga booth kat Malaysia Technology Exhibition 2011 (MTE2011) dari 17-19 hb Februari ni kat Pusat Konvensyen KLCC. Ini adalah exhibition yang pertama aku pergi untuk tahun ni. Yeah, bolehlah aku menambahkan lagi koleksi tag exhibition sambil mengumpul goodie bags dari booth lain..

www.mte2011.org.my


Masa MTE tahun lepas (MTE2010) merupakan exhibtion paling aku tak boleh lupa. Pasal apa? Pasal aku kena take over tugas supervisor aku,  present depan judges last minutes. Pergh, memang goyanglah masa tu pasal last minute tu jugaklah supervisor aku ada emergency case. Arakiannya, dia hand over kepada aku. Mula-mula agak cuaks jugak, tapi bila tengok judges hensem, aku terus hilang cuak. Eh??? .


Pura-pura handal ketika sesi presentation


So siapa rasa nak goodie bag dari aku silalah mai cari aku kat Pusat Konvensyen KLCC tu dengan syarat (1) Aku masih ada kat booth tu dan (2) goodie bag masih available. Kalau takde salah satu syarat tu, paham-paham sajalah. Nak cari kat booth mana? Pandai-pandailah korang cari sendiri. 

Hahaha

Dapatkan keahlian Persatuan Automobil Malaysia (AAM) pada harga RM65.
Klik sini untuk maklumat lanjut


p/s: Sesiapa yang baca entry ini sekitar jam 10 pagi sehingga 3 petang, maknanya masa korang baca ni aku ondway ke KL le ni. hehehe

14 comments:

syAzAnA said... [Reply to comment]

fuyooo. busy nyer pakcik kita nie. HEHEHE.

afrohead said... [Reply to comment]

err kalau aku nak cari judge hensem tu ada lagi tak? tergoda noks!

rossoneri said... [Reply to comment]

hahahhaha sempat pulak tangkap cintan dgn judges tu eh..hahahah

zikeryhassan said... [Reply to comment]

patot la blog da lama tersadai

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply to comment]

waw busy. slmt berkerja, salam maulidur rasul..simpnkn goodie beg lehx, saja gurau :P

The Sharkox said... [Reply to comment]

@syAzAnA: Hehe..agaklah..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead: Hui..ko jangan noks.. itu dah da orang book tu

The Sharkox said... [Reply to comment]

@rossoneri: haha.. judges muda, tapi yang bermisai tu bukanlah judge yang aku maksudkan

The Sharkox said... [Reply to comment]

@zikeryhassan: terabai sikit sejak 2 menjak ni.. busy+writer block pun ada

The Sharkox said... [Reply to comment]

@/Dayah/nurul/dayak: kalau ada lebih boleh je..tapi ikut pengalaman, hari kedua dah abis dah

gabanMorka said... [Reply to comment]

err...bole x present lagi skali?xpaham la ape ko terangkan....haha

shark said... [Reply to comment]

hahaha..
abis ler beg2 kt gerai dia sapu nnti.

syafiqstatichot said... [Reply to comment]

wahhhh...busy giler lu bro!!!! hahahahaha
busy busy jugak, kawan2 jangan lupe duk jenguk..ehehehe

eh eh eh... all the best la!!! :)

Raji berkata said... [Reply to comment]

ala xckp awal weh
aku pun pergi juga ;D
sbb pakcik ak ad bkk booth dri UPSI ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...