Apa kaitan antara Gunung Merapi dan Susu?? | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, November 24, 2010

Apa kaitan antara Gunung Merapi dan Susu??


Hoihoi..
Dulu entah bila, aku keluar pergi jalan-jalan dan cuci mata yang tak berapa nak bersih ni kat shopping complex mana entah dengan seorang member aku ni. Nama dia Romzey (bukan nama betul). Biasalahkan, kalau berjalan di shopping complex, mestilah ramai makhluk berjantina perempuan kan? Dan biasalah, kalau dah namanya seorang lelaki, time berjalan tu, mata mana boleh untuk tidak tertarik atau terlepas pandang menyaksikan pelbagai saiz 'Gunung Merapi' di dalam shopping complex tu kan? Got what i mean?

Then, member aku ni pun spesis mata yang boleh-tahan-jugak-keranjangnya. Eh, silap. Bukan boleh tahan dah, dah-teruk-gila-keranjangnya. Masa jalan-jalan,  kawan aku ni suka buat body scan menggunakan mata X-Ray dia itu. Tiba-tiba dia ter-scan sorang minah ni. Agak lama dia memerhati. Tak lekang pandangan mata dia kat minah tu. 

Tak pasal-pasal, minah ni terperasanlah pulak member aku ni tengah scan Gunung Merapi dia. Apa laga, minah tu hanginlah satu gunung. Terus dia panggil balak dia. Balak dia sound direct kat member aku, termasuklah aku sekali. Depan-depan orang ramai. Nasib tak kena smackdown kat situ.

Lepas tu, minah tu dengan balak dia belah dari situ, aku terus tanya member aku,  
"Yang ko pergi usha Gunung Merapi dia lama-lama buat apa?"

Member aku balas:
"Mana ada aku ushar dia. Aku ushar baju dia. Ko nampak kat baju dia tu tulis apa?? Kat baju dia tulis GOT MILK doh.. Siapa yang tak pandang kalau pakai baju tulis perkataan macam tu???"

Lantas aku menasihatkan dia, "Ah, engkau pun satu, sengal. Lain kali nak tengok sangat,  pakai spek Rayban macam aku ni. Takde lah jadi macam tadi". Harharhar

Serius rasa maca mau gugur jantung jugaklah time kena sound tu. Malu tak payah nak cakaplah. Nasib baik balak dia tu badan macam Jehan Miskin Kalau badan macam Zizan Nin, memang kami smackdown dah dia. Pesan aku kepada gadis-gadis di luar sana, kalau pakai baju pelik-pelik macam tu, janganlah nak marah pulak bila orang 'ter' tengok baju tu lama-lama ye.






Cheers,
Selamat Hari Rabu, Khamis dan Jumaat


p/s: Klik Susu tepung Frisio dan Susu untuk tulang


+Picture Credited to

34 comments:

missSenget said... [Reply to comment]

kah2..
pakai spek rayban ek..
adakah anda tgk bnda yg sama?? :P

efyna.pinkladies said... [Reply to comment]

tu la motif laki selalu pkai spec eh? hampeh korang

The Sharkox said... [Reply to comment]

@missSenget: Eh tak..saya tengok balak dia.haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@efyna.pinkladies: Yang sebenarnya untuk bergaya...yang lain2 tu terpulang kepada mata lah..hohohoho

carr said... [Reply to comment]

pkai spek bleh cover line skit
hahaha

yuyu said... [Reply to comment]

hahahaa,...lenkali x pyh la pndg kt mne2...adushhhhh!

syaleyana shukri said... [Reply to comment]

ahaha..lawaklah..orang laki pakai rayban ade 2 niat..watch out gurl!!! huhu

ika~~ said... [Reply to comment]

erks..
salah minah tu gk..
dah pkai mcm tu nak mara2 plak org usha..
ngek..!

yenyenpreng said... [Reply to comment]

wooo...zizan nin pun dah gemuk lah skang.haaha

cheerio wednesday,thursday & friday! :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@carr, Yuyu, Syaleyana: HAHAHAHAH

@Ika: A ah..sapa suruh eh

@Yenyenpreng: Yeke zizan nin dah gemok???

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

ade ke baju mcm tu...!!!! hehehe...

hamzah ian said... [Reply to comment]

lu sama dengan gua.. har har har

JRY said... [Reply to comment]

haha... betul gak tu... tp 1st time pandang kira rezeki. kali kedua dosa;P

OrenLimau said... [Reply to comment]

hahahhaa...sengal!
dah sapae soh pakai baju tulis2 benda gitu..lagi nak marah2..xpaham betol.

mia said... [Reply to comment]

hahahahha...hamekk kau...silap pemandang, silap juga yg dipandang..grrr...da awak pakai macam nk suruh org tgk, bila org tgk, marah pulak.adehh minacikk uiii

Sophie Al-yahya said... [Reply to comment]

hahahha..sengal btul.
yg perempuan tu pun satu hal..
kawan sharkox pun x reti cover line..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@~ PIJA ~: Hoho...ada ajer..cari la kat petaling street...

@Hamzah: Sama ke bro..gimme faiv..

@JRY: Rezeki?? Rezeki jgn di tolak..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@OrenLimau: Jangan pakai ye..

@Mia: Hohohoho

@Sphie: Dah nama pun teruk-gila-keranjangnya, mana nak cover2 dah

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

hahaha.. aku slalu gak tenung baju pmpn yg de tulisan ni.. nasib baik pmpn tu senyum je.. haha..

syahrilhafiz said... [Reply to comment]

pakai rayban tu ko nak scan lagi dalam mendalam..haha
gila la baju tu..auwww..haha!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!

birakbatu said... [Reply to comment]

aha.. aku pon heran sangat2 design2 baju macam tu.. (mod konpius tetiba datang)..

KiN said... [Reply to comment]

got milk???baju yg super pelik...ade gak org pakai. patutnya de tulis kt baju tu.'apa pandang-pandang?' ngahahaha

Afzainizam said... [Reply to comment]

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

woooo pakai spek nak cuci mata boleh tak....
wooo pakai spek rayban orang tak perasan tengok gunung berapi tuuuu meletusss

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

hahahaha... lawak la... lain kali spek mata pelangi or tinted habis tak leh di jual di pasaran.. perlu diharamkan sama sekali.

Zaer!! said... [Reply to comment]

hahaha! kalau aku pon usha bro.gunung berapi yang larvanye kaler putih susu! ahakss! jem da aku ni.nice2!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@birakbatu: Design macam tu untuk di scanlah bro..

@ Kin: Haha...atau ushar2 apa?? nak penumbuk??

@Afzanizam: HAHAHAH....

@ Zulaikha: Spek pelangi serius huduh!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@ Zaer: larva putih? KAHKAHKAHKAH

Ard said... [Reply to comment]

awek itu perlu dipersalahkan. dan balak dy skali. hahaha

cikpia said... [Reply to comment]

cheiitttt!!! sangat sengal!!!!

rossoneri said... [Reply to comment]

huuuuuuh malunyaaaaa...minah tu xpaham bahasa inggeris kot..tu pasal dia pakai baju tulisan tuh

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ard:pereka baju dan penjual baju pun perlu dipersalahkan sekali

@CikPia: Kohkohkoh

@Rosso: Saje je nak tarik mata kenajang suruh tengok..

(One) SiTi* said... [Reply to comment]

ceh...memang ....!!
memang nak marah jugak la..
orang yang skodeng, lebih200x lagi org yang kena skodeng tu.

Anonymous said... [Reply to comment]

cheap jordan shoes
moncler jackets
manolo blahnik shoes
christian louboutin outlet
cheap uggs for sale
canada goose sale
mac makeup
gucci handbags
gucci bags
michael kors outlet
cheap basketball shoes
tory burch outlet online
nike shox shoes
cheap christian louboutin
nike sb
cheap uggs
cheap ugg boots
giuseppe zanotti shoes
belstaff jackets
juicy couture handbags
uggs sale
louis vuitton handbags
uggs sale
north face jackets
dansko outlet
roshe run
louis vuitton outlet
canada goose outlet
giuseppe zanotti outlet
ugg sale
ugg boots clearance
cheap uggs for sale
nike air max
michael kors handbags
uggs on sale
cheap nike basketball shoes