Baju special untuk mereka yang rasa dari Utara | Blog Komik oleh @thesharkox

Wednesday, March 9, 2011

Baju special untuk mereka yang rasa dari Utara



Siapa dok ghasa dia tu dok kat utagha la ni, ni aku nak habaq mai. Ada baju spesel untuk hangpa-hangpa semua. Apa yang spesel sangat? Ni nak bagitau, kalu kata dah hensem, dah segak, dah cun tapi nak bagi lagi hensem, lagi segak dan lagi cun melecun, mai dapatkan baju ni. Baju khas Kami Blogger Utagha yang telah didesign oleh siapa entah, aku taktau. Confirm akan bergaya bila pakai baju ni pi gathering mana-mana. Jangan kata gathering, pi pakai kat kenduri tahlil pun orang tak marah aih.

Kalau kata berkenan dengan baju ni, hangpa-hangpa semua bolehlah pi kawtim dengan admin group Facebook Kami Blogger Utagha (KBU), iaitu Yang Berbahagia Datin Seri Anyss, wakil rakyat Parlimen Mergong merangkap Penghuluwati Kem Biro Tata Negara zon Utagha. Takpa, tak jadi ahli pun takpa, rasa-rasa ada badan, boleh saja beli. Harga? Murah ja. Lagi murah dari harga sebijik Proton Inspira. Apa-apa hal, pi la tanya kat Yang Berbahagia Datin Seri Anyss. 

DiGi Broadband pada harga RM38 sebulan!
Klik sini untuk maklumat lanjut


:)

p/s: Sila baca dengan style Pak Pie dalam cerita Mami Jarum 1.

27 comments:

The Sharkox said... [Reply to comment]

Siapa dok ghasa dia tu dok kat utagha la ni, ni aku nak habaq mai. Ada baju spesel untuk hangpa-hangpa semua. Apa yang spesel sangat? Ni nak bagitau, kalu kata dah hensem, dah segak, dah cun tapi nak bagi lagi hensem, lagi segak dan lagi cun melecun, mai dapatkan baju ni.

cik ciput said... [Reply to comment]

wehhh, nak!nak!

Nobita Sensei said... [Reply to comment]

smart jugak noooohhh.

da[Y]un said... [Reply to comment]

kor..takkanblogger utgha je kot.nak jugak yg di timur ni.hehehe

shark said... [Reply to comment]

bro..
wat untuk pantai timur jugak..
hehehe

aCeraP :) said... [Reply to comment]

aloq staq kira atara jugak ka haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@aCeraP :): tidak sama sekali.. Aloq Star ialah di malaysia barat

The Sharkox said... [Reply to comment]

@da[Y]unn Shark: Setakat ni utagha je la..berbayar oi..hehe

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

pergh style giler bro~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

tudia...dapat title datin...

bangga sat... haha..

Thanks sharkox

CikGadis said... [Reply to comment]

cek dh bli dh :)

wawan said... [Reply to comment]

nak order kot mana??

bLaCk | maWaR said... [Reply to comment]

kompom nak beli yay!!!!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@wawan: Order kot Datin Seri Anyss.. Klik link

BeaN MorENo said... [Reply to comment]

aku kerja dengan the store jaga outlet utara bulih dak...haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@BeaN MorENo:asalkan ada perkataan utara, aku rasa boleh ja..hehe

athirah said... [Reply to comment]

nak!!! cena nak? brapa rm satu?? hehehheehee

Aisyah Thaqif said... [Reply to comment]

cun la baju tuuuuuuuuuuuuuuuu ~ saya orang utagha :D

The Sharkox said... [Reply to comment]

@athirah: Tanya datin anyss

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

cheq bukan dari utaraaa aa pulekk...!!! tp cantek baju nih..:)

najwa's said... [Reply to comment]

hehe sendiri design ye dak? :) santekk okeh.

Encik Tikus said... [Reply to comment]

nanti buat baju orang kl pulak..

ParkAir said... [Reply to comment]

smartttt... tapi aku di pantai timuran. tengok saje lah..

birashitler said... [Reply to comment]

naharom..
cun gak. nih dah ada ka?
baru aku tau kemunculan group nih. haha besala belia baru nak jadi blogger.
assalamualaikum.
wah wahahahahaha.
pahtu baru aku request join geroup lam fb. hahaha.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@birashitler: ni baju ni dah siap dah..dah antaq dah kat orang2 yng beli..aku tak hendle pasal tempahan..aku lukih je.haha

Raji berkata said... [Reply to comment]

ala ak bkn dri utagha
baju utk blogger jer taknak buat ker?
best gak ad lukisan kau nih

chenmeinv0 said... [Reply to comment]

lebron james shoes
ralph lauren
christian louboutin paris
michael kors uk
nike soccer shoes
louis vuitton handbags
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
replica watches
calvin klein
20174.20chenjinyan