FullHouse..Fullhouse..Fullhouse... | Blog Komik oleh @thesharkox

Tuesday, March 22, 2011

FullHouse..Fullhouse..Fullhouse...


Hoihoi..

Okey, mari main teka-teki. Teka teki teka tekas, siapakah Mamat Fullhouse di atas? Hint, ada dalam satu video klip interview. 


Waktu aku tengok klip interview tu, aku rasa macam nak lempang laju-laju je mamat pengacara tu.   Terutama sekalai time dia sebut Fullhouse FullHouse FullHouse... Oleh kerana internet aku tak laju, aku hanya sempat tengok dalam seminit dua je.. Buffering lambat nak mati. Dan dalam seminit dua tu lah dia dok Fullhouse Fullhouse Fullhouse. Ish, tak kuasa I..

Aku sempat hentak monitor laptop aku ni setiap kali dia sebut Fullhouse Fullhouse FullHouse tu... Ini aku tengah melukis dan menaip tanpa memandang skrin monitor, pasal monitor pecah. HAHAHAHAHAHA!

Klip mana yang aku maksudkan ni? Pandai-pandailah korang teka ye.

:)


p/s: Ui..cantiknya FULLHOUSE

7 comments:

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

haha kongsi2 la klip tuuu

wannurfazrini said... [Reply to comment]

aduii share jelahhh . boikot blog the sharkox kanggg! hahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ayeem Jemain and Fadz: ALah, korang gi je view kat blog gossip artis no 1 di malaysia..mesti ada..haha

Farah D said... [Reply to comment]

best sgt ke fullhouse? teringin nak pergi tpi x pergi pergi,

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Farah D: entah la farah... ni pun sebnarnya meluat kat mamat pengacara dalam interview BenAshari dengn Beutiful Nara tu sebenarnya.. meluat aih..

Farah D said... [Reply to comment]

Eh interview apa? hehe nampak sgt fara x amek tahu :P btw, fara x boleh nak tulis kat shoutbox sbb shoutbox mcm kebawah sangat. column nama,website dengan shout tu menyorok bawah scroll bar T_T

Raji berkata said... [Reply to comment]

clip mana nih weh?
ak nk tgk gak