TheSharkomikx: Tanya Uncle Merong... | Blog Komik oleh @thesharkox

Sunday, March 27, 2011

TheSharkomikx: Tanya Uncle Merong...

TheSharkomikx:
Tanya Uncle Merong...





:)

p:s: Sampai sekarang aku masih merasai kelazatan Embok....


31 comments:

adwafarahin said... [Reply to comment]

-___-"

Abang Zam said... [Reply to comment]

ahahaha..kool weh vector kau buat!
awesome..aku dari dulu blajar buat vector..susah nak mampus..haha

*aku tanak komen pasal merong merong

Ayeem Jemain said... [Reply to comment]

uncle, nape orang2 jahat semuanya mati bila menara pantau yang uncle panjat tu runtuh?

影の嵐 said... [Reply to comment]

err..tak tengok lagi merong..so...HAHAHAHA..

mie said... [Reply to comment]

tentang jehan miskin tu..
gue pun tertanya2..
eheheeee

mr.F said... [Reply to comment]

uncle, nape anuar zain tak nyanyi dalam filem?

afrohead said... [Reply to comment]

banyak keraguan rupanya. sebab tu aku malas pegi tengok.

nub said... [Reply to comment]

uncle kenapa diam? nama sebenaq uncle, uncle seekers eyh?

storyfromme said... [Reply to comment]

hahaha...tak tengok lagi gambar tu.tapi dari persoalan tu,macam banyak kelemahan je cite ni.

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Abang Zam: mula2 memang susah bro.. dah lama ok je

The Sharkox said... [Reply to comment]

@Ayeem Jemain: Ha, memang aku nak tulis benda tu... tapi panjang sangat nak masuk dalam tu.. ramai2 robohkan menara tu, ramai2 pulak mampos lepas tu.. aku garu ketiak memikirkan kenapa semua mati

The Sharkox said... [Reply to comment]

@mie:frust aku tengok jehan bisu...haha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@mr.F: Haha..nuar zain nynyi time credit

Afrohead: bukan keraguan, beberapa kelemmahan dikesan...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nub:......... (diam)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@storyfromme: :)

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

uncle2..uncle perasan tak rantai gari kat tgn uncle tertanggal masa uncle tgh lawan pastu tetiba tgn uncle tergari balik lepas habes lawan...megik oh!

The Sharkox said... [Reply to comment]

@♥CIK SHA♥: damn tak perasan masa tengok tu... tapi memang masa berlawan tu dah terputus..haha

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

tak tengok lagiiii~! uhuk~ nak salin soklan.. kaji dlm filem tuh nnt..hehehhe

Farhan Zulhusmi said... [Reply to comment]

hahaha...........
apasal soalan nya cmtu???hehehe....
uncle tu nak jwp apa....hehehe

JuanYuan said... [Reply to comment]

bahaha..kesian si uncle tu..boleh tahan dorang ni

Ifti Larina said... [Reply to comment]

hahahha. tak tgk lagi merong. malas kot

Kuronofu91 said... [Reply to comment]

Uncle, zaman dulu der gym n suplemen ke??? hhahahahaha

The Sharkox said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s: haih, mana boleh bawak toyol...

Farhan: tak terjawab la uncle tu..

Ifti: Heh, pergilah sapot filem tempatan

@Kurofu: Ada.. ada dalam kapal jenatyu uncle ada mini gym

KasihPena said... [Reply to comment]

pasal menara runtuh tu la tak puas ati tu...cmne sume bleh mati...huhuh...

♥ηαβiLα Lαα♥ said... [Reply to comment]

har har har . 1st tyme dtg blog ni. klakar bhai.

Anonymous said... [Reply to comment]

stuju! mmg nmpak la gari merong dah putus, ttbe pas lawan mntak bukak kan pulak. sgt ketara wey.. haih~ ne leh assume pnnton lps pdg. jls aw. btw, sal menara tu bukn mati la. pgsan je tuh...dorg gerak2 sket. cume tk larat nk bgon dah. ahaks~! :P

mALd!EyA said... [Reply to comment]

aduhhh~

asal xpasan sume neh haa...byk persoalan upenye...dok syiok sgt tgk cter neh..xpasan sume kelemahan...haha..papepon..thumbs up to yusry..1st film cmnie made in malaysia..terbaikkk~

note=cter neh bestlaaa..rugi xtgk...

The Sharkox said... [Reply to comment]

@♥ηαβiLα Lαα♥: datang la lagi

@Anom: Gari dia ada megik!

@Mal: Tak perasan? tunggu la dia tunjuk kat astro first...study betul2

putri noor syamimi said... [Reply to comment]

part p/s tu gelik..=="

FH said... [Reply to comment]

ahahahaha betul betul. kenape ye?

si macho said... [Reply to comment]

ala nak lukis pak cik merong jugak .

ta pandai T_________________T