Mugs for my best friend and her husband | Blog Komik oleh @thesharkox

Mugs for my best friend and her husband

Hoihoi. 

Illustrasi pengantin kat atas telah ditempekkan di atas sepasang mug sebagai hadiah kahwin kawan aku. Kawan aku ni kahwin waktu tahun baru hari itu. Nombor cantik, 1.1.11. Tapi malangnya kenduri dia kat Jerantut aku tak pergi walaupun aku janji nak pergi. Then, last week kenduri belah suami dia pulak kat Kuala Lampur. Sekali lagi aku memungkiri janji tak datang pasal ada beberapa masalah. Tau-tau je dia kata "Ko bakal jadi Pakcik". So, Eza, sorry tak dapat attend kenduri ko. Selamat Pengantin Baru. Selamat menjadi ibu. Tahniah.


Kualiti kamera phone tahap oldskool (1MP Nokia 6670)
Kalau siapa-siapa rasa nak upah aku melukis karakter macam ni untuk pakwe, makwe, emak, ayah, adik, abang, sedara ataupun kawan-kawan kamu, aku cas murah-murah saja. RM 15 untuk satu karakter. Karakter couple di atas berharga RM30. Karekter saja tau. Kalau berminat, emelkan saja butiran ke emel aku, thesharkox@gmail.com.


Dapatkan Diskaun 30% untuk tiket konsert Maroon 5 in KL dengan setiap pembelian MaxisHTC.
 Klik sini untuk maklumat lanjut!
:)

p/s:  Kawan lama waktu kat Matrikulasi

25 comments:

The Sharkox said... [Reply to comment]

Kalau siapa-siapa rasa nak upah aku melukis karakter macam ni untuk pakwe, makwe, emak, ayah, adik, abang, sedara ataupun kawan-kawan kamu, aku cas murah-murah saja. RM 15 untuk satu karakter. Karakter couple di atas berharga RM30. Karekter saja tau. Kalau berminat, emelkan saja butiran ke emel aku

shark said... [Reply to comment]

wow..
dh start wat bisnes bro..
congrat..
nnti aku tempah satu..
specel price leh?

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

cantik weh!!

afrohead said... [Reply to comment]

macamana kau tempekkan atas mug tu eh?
apakah prosesnya?

gabanMorka said... [Reply to comment]

sharkox!

aku book ko dulu r

haha

stail beb mug

adwafarahin said... [Reply to comment]

cantek!! :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@shark: Boleh tempah..takde hal

The Sharkox said... [Reply to comment]

@♥CIK SHA♥: Tq :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@afrohead: Aku lukis saja. Kalau cara tempekkan kat mug tu aku pun tak tahu pasal aku hantar kat kedai. Orang kedai tu yang buat

The Sharkox said... [Reply to comment]

@gabanMorka: boleh2...agak2 nak bagi hadiah anviersary kat awek pun boleh

The Sharkox said... [Reply to comment]

@adwafarahin: Tq adwa :)

aurikelsan said... [Reply to comment]

kat kedai berapa cas nk tempek karakter mcm tue?

KiN said... [Reply to comment]

cun, suke2!!! huhuhu...nk tempah tuk tiga tahunnya lagi bleh...haha :)

The Sharkox said... [Reply to comment]

@aurikelsan: boleh tahan jugaklah .bergantung pada kedai dan kuantiti.

@Kin: kalau umur panjang 10 tahun pun boleh

nub said... [Reply to comment]

aku charted ang jugak wey!

Wan Gerrard said... [Reply to comment]

cun giler bro..nanti kalau ada event, aku nak order gak..

The Sharkox said... [Reply to comment]

@nub dan Gerard: OK..silakan

bLaCk | maWaR said... [Reply to comment]

cool....

chantek ^^...

nak2 jugak...

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply to comment]

cantik!

qin said... [Reply to comment]

cantik sgat..ske2!!nnti klau nak buat,nk order r ngan bro:)

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh mmg cantik gilerrrr unik sesangat lahhh... mmg romantis betoi

syahrilhafiz said... [Reply to comment]

gila la, makin berbakat hang sekarang
lepas ni baju bila pulak
buat satu tshirt untuk blogger.hehe

BeaN MorENo said... [Reply to comment]

bila mau ajar aku kartun...

Raji berkata said... [Reply to comment]

woahhh bestnyer
wat satu nnti time ak kawen weh
hak2

Anonymous said... [Reply to comment]

kat ane kdai yg buat tempek kt mug tu? i tgh cri ni tuk tempek gmbr kt mug tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...